Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
darbinieka vieglprātība pret darba laiku ? К списку тем
darbinieka vieglprātība pret darba laiku ?
sveiki.
šāda lieta - darbiniekam ir noteikta mēnešalga par 8h dienā.
jau neskaitāmas reizes atkārtojas tas ka viņa atnāk uz darbu ap vieniem un aiziet jau četros, kaut vai jāstrādā 8h!
mēs negribam maksāt par nestrādātajām stundām. kādi dokumenti man jāsagatavo lai varētu darba laika tabelē ierakstīt faktisko stundu skaitu?
lai pēc tam nebūtu problēmu ar pierādīšanu ka tik tiešām viņa nebija darbā.
Paldies iepriekš
Ответы (11)
А вы работника для чего принимаете, 8 часов отсиживать или работу выполнять? От того, что он приходит и уходит так, работа не выполняется?
protams, ka viņš līdz ar to neko nedara.
Viņa darbs ir jaunu klientu piesaiste,tātad sēdēt pie telefona un zvanīties.
Bet kad darbiniekam pajautā kādi panākumi - tas tikai atbild ka neviens nepiesakās.
Tikai es seēžot ar viņu vienā telpā, neesmu dzirdējusi ka viņa kādam zvanītu .
Mssanda, ну так вам там самим нужно определиться, за что ей платить, за 8 часов отсиживания на работе или за количество найденных клиентов. Точно такой же ответ можно дать и 8 часов просидев за столом. Это уж вы со своим руководством решайте, что с ней делать, а всё остальное Закон о Труде регулирует.
Ja Jums ir iekšējās kārtības noteikumi, kur atrunāts darba dienas sākums un beigas, pusdienu pārtraukums u.t.t. un darbinieks ir iepazīstināts ar tiem, sastādiet aktu par to, ka tādā dienā konstatējāt, ka dabiniece N. neesot savā darba vietā iepriekš par to neziņojot, līdz ar to ar savu rīcību pārkāpjot iekš.kātrības noteikumu xx.punktu Tad prasiet no darbinieces paskaidrojumu par konstatēto faktu. Tālāk pēc apstākļiem .
Tt7 - ja viņa sēž uz vietas - zvana un mēģina dabūt klientus, tad tas jau skaitās viņas darbs.
mēs maksājam par to, ka viņa ir te - birojā, nevis par to ka vazājam pa veikaliem utt..
Elita33 - liels paldies par atbildi , tieši to es arī gribēju dzirdēt. =]
Ak, Dievs, kādi vārguļi! Bez vgk pat nesaprot, ka jāizlasa darba kārtības noteikumi un Darba likums. Pēc ta,m, balstoties uz šiem abiem dokumentiem, kārto attiecības ar darbinieku.:-/
Pie tam - ne jau grāmatveža lieta dzenāt darbiniekus.
Atbildīgais par darba laika uzskaiti aizpilda tabeli un ieraksta darba laiku - 2 stundas dienā, grāmatvedis par šīm stundām samaksā DA.
Starp citu - vai darbinieks uz darba grafika parskatās, ka viņam plānots nākt uz darbu 8 stundas?
Vai darba līgumā tas atrunāts?
Pareizi dara, ka nezvana, kā tāda uzbāzīga muša, ka ne atkauties!
Pareizi, Ambera! Mums visiem tas riebjas!
Nost ar reklāmas aģentiem!!!8-)
Un pareizi dara, ka
nezvana.Esjau sen tos uzbāzīgos zvanītājus pasūtu tālu tālu.Un lai tādam darbam noteiktu mēnešalgu?Es piesakos atsēdēt 8 h!:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения