Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Cik maksā Gada pārskats К списку тем
Dinaro 27.02.2009 12:56
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Ответы (52)
кто подписался за 100лат сделать баланс с присяжным ревизором ?
А если заменить слово "баланс" на ...?!!
А если заменить слово "баланс" на ...?!!
Atskaitos par pārrunām. Vidējais firmas darbinieku skaits- 36, bilances kopsumma- ~689000 Ls . Tātad- zvērināts revidents. "Gatavie" cipari nemaz nav tik "gatavi"- viss vēl jāsalīdzina u.t.t. Piedāvā apmaksāt TIKAI 100 Ls- par gada pārskata sastādīšanu. Atteicos Kaut gan naudiņa ļoti vajadzīga, bet padomāju par to darba apjomu Nezinu, hmmmmm, varbūt arī man nav tasnība, bet tomēr gribas cienīt pašai savu darbu.
Dinaro 08.03.2009 13:46
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Domāju ka pareizi darīji. Man šķiet, ka piedalīties šajā pasākumā par šādu atalgojumu - būtu zem grāmatveža goda. Acīmredzot iepriekšējam grāmatvedim attiecīgi bija maksājuši, ja jau viņs pirms bilances nodošanas pacēlis cepuri. Kas zin kas tur vēl ir "apakšā"!
Zicits 08.03.2009 14:19
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Tatajna
Nav gan, bet apgrozījuma pārskats par visu gadu ir un dok-ti IT KĀ visi ir "apstrādāti". Šobrīd nekāda darbība nenotiek, visas atskaites tiek nodotas "tukšas".
Nav gan, bet apgrozījuma pārskats par visu gadu ir un dok-ti IT KĀ visi ir "apstrādāti". Šobrīd nekāda darbība nenotiek, visas atskaites tiek nodotas "tukšas".
Dinaro 09.03.2009 13:23
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
vajag apskatit dokumenti, ja viss kātriba, nodokli sakrit ar VID izdrukam un citus kontus ari apstradati, kapec ne;-)
Ja vajag visu gadu izlabot, tad. 12*100=??????
Ja vajag visu gadu izlabot, tad. 12*100=??????
Svkar 09.03.2009 13:31
179 сообщений на сайте
179 сообщений на сайте
Svkar
Vai Jūs esat gatavojis dok-tus zvērinātajiem? Es gan esmu- nedomāju, ka tas maksā tikai 100 Ls. Pie tam neviens jau man nedeva "rakāties" tajos ciparos, parādīja kontu apgrozījumu par gadu ar piebildi, ka viss ir savadīts
Vai Jūs esat gatavojis dok-tus zvērinātajiem? Es gan esmu- nedomāju, ka tas maksā tikai 100 Ls. Pie tam neviens jau man nedeva "rakāties" tajos ciparos, parādīja kontu apgrozījumu par gadu ar piebildi, ka viss ir savadīts
Dinaro 09.03.2009 13:35
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть