Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba aizsardzības speciālists - kursi К списку тем
Darba aizsardzības speciālists - kursi
Cienījamie kolēģi un kolēģes!
Varbūt kāds no Jums var ieteikt firmu, kurā var steidzami (dažās dienās) iziet 160 stundu apmācības kursu darba aizsardzības speciālists?
Ответы (19)
mjā....
diezvai tik ātri varēs.....
dažās dienās 160 stundu kursu??? matemātiski parēķinot 6,6 dienas vajaga
Arma
Es nelūdzu neko rēķināt. Es lūdzu - vai kāds zina?
Nezinu.....
tos kursus pats domā iet? jeb vajadzīgs cilvēks kuram ir kursu apliecība?
Man vajag cilvēku nosūtīt, un viņam rezultātā nepieciešama šī apliecība. Neviens cits variants man neder.
Mja...
pāris dienās būs grūti ko atrast....
jāņem priekšā visi apmācības centri un jāprasa kuri to var izdarīt.
otrs variants, pieņemt uz stundu apmaksu likmi kāds kuram ir tāds sertifikāts, un tas kuram jāiet kursos, tas iet uz tiem kursiem, pabeigs kursus, pirmo atlaiž, jaunizceptais darba drošības speciālists turpina iesākto.
mans viedoklis.
Pamēģini
http://www.mcliepa.lv/bet nezinu vai varēs steidzami, kaut gan šajos laikos laikam visu var sarunāt par attiecīgu samaksu
Kaut kas jauns-pasūti CD, nokārto eksāmenu un esi darba drošības speciālists
18.02.2009 plkst. 17.00 Krišjāņa Valdemāra iela 13-42/2, Cēsīs sāksies A un B kategorijas traktortehnikas vadītāju kursi. Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālruni 29172577
Man neder ne Cēsis, un arī ne traktorista sertifikāts, ko piedāvā Jūsu ieteiktais kantoris.
Žēl, ka neviens nevar neko sakarīgu ieteikt.
Atvainojos visiem par traucējumu - meklēšu vien pats. Kas cits atliek.
На других Айвар наезжает, а сам какие вопросы задает.
Кто же вам тут скажет на весь белый свет, где сертификаты за деньги дают, аудиты не глядя подписывают, денежки моют, долги выбивают неформальными способами и прочие необходимые для бизнеса услуги оказывают.
http://www.mcliepa.lv/index.php?lapa=da160cd
Mācību centrs Liepa ir Rīgā, paskatiet tālāk, varbūt tiešām noder.
Nu ko es piedāvāju
www.mcliepa.lvIR darba aizsardzības kursi-man ir sertifikāts, un nebūt nepiedāvāju traktorista kursus.Betja nevajag palīdzību, tad sorry.
Maija
Es nevienam ņenaezžaju. Vai ir noteikts, ka es nekad un nevienu jautājumu nedrīkstu šeit uzdot?
Un kāds gan sakars kursiem ar naudas atmazgāšanu!?!
Jūs laikam šorīt ar kreiso kāju no gultas izkāpāt. Atvainojiet, ja esmu par skarbu.
Lai Jums tomēr jauka diena!
Ну тогда звыняйте. Не поняли вопроса.
Мы больше по дебетам-кредитам и арифметике.
160 часов - это целый месяц лекций каждый день с утра до вечера. Никак не пару дней.
За пару дней тоже справку дают без посещения лекций. Но это обычно не афишируют.
Tēma slēgta.
Aivars007, ja gribat slēgt tēmu, tad rakstiet redaktoram, savādāk mēs te tusēsimies cik un kā gribēsim!:-P
Nu i tusējieties ar'. Man ta' kas!
Ja jau nav citas vietas, kur tusēties...
Antireklāma arī esot reklāma...
Nu re! Vismaz pāris vārdus pārmijām, citādi "sovsem ot ruk otbilsja"...:-)
Nevajag aizmirst, ka es esmu kaķis, kotorij guļaet sam po sebe...
Закрыть
Краткое описание нарушения