Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
баланс в каком виде? К списку тем
Mummika 05.03.2009 16:47
736 сообщений на сайте
736 сообщений на сайте
Ответы (40)
Man VID atsūtīja vēstuli:
...Ja gada pārskats tiks iesniegts papīra veidā, lūdzam izmantot gada pārskata veidlapas, kuras pieejamas interneta tīmekļa vietnē http://www.vid.gov.lvsākumlapa/noderīgi/veidlapas un iesniegumi/gada pārskats...
...Ja gada pārskats tiks iesniegts papīra veidā, lūdzam izmantot gada pārskata veidlapas, kuras pieejamas interneta tīmekļa vietnē http://www.vid.gov.lvsākumlapa/noderīgi/veidlapas un iesniegumi/gada pārskats...
Вчера в Зиемельском ВИДе Годовой сдавала. Единственное требование, чтоб Годовой не сшитый был. Рассчет авансовых платежей - отдельно, ПВН годовой отдельно, ПНП тоже отдельно, т.к. разные инспектора данные эти обрабатывают.
Neredzu jēgu daudz strīdēties un apgrūtināt viņu darbu, viņiem šobrīd arī nav viegli krīzes laikos, tāpat ka mums visiem viss uz nerviem. Neviens nav drošs par savu darba vietu, šodien ir, bet rīt..... kas to lai zin
Viņiem tie "augsti sēdošie" uzspieda projektu par skenēšanu...
Parastiem darbiniekiem nekas cits neatliek, ka izpildīt vadības prasību.
Personīgi es aizpildīju priekš viņiem tas lapas ar štrihkodiem, pievienoju lapu ar apliecinājumu (arī ar štrihkodu) par to, ka noraksts atbilst mūsu normālā veidā noformētajām gada pārskatam, sašūju tā kā kases grāmatu un aizzimogoju. Lai varētu noskanēt, to diega cilpu lielāku izveidoju, lai lapas atvertajā veidā guļ blakus un tos nevajag locīt.
Priekš pielikumiem ir tukšas lapas ar štrihkodu, kurās ļoti labi kopējas teksts no word faila, tikai zūd mūsu formatizēšana un izskatas tas briesmīgi.
Bet tas jau nav mūsu problēmas
Viņiem tie "augsti sēdošie" uzspieda projektu par skenēšanu...
Parastiem darbiniekiem nekas cits neatliek, ka izpildīt vadības prasību.
Personīgi es aizpildīju priekš viņiem tas lapas ar štrihkodiem, pievienoju lapu ar apliecinājumu (arī ar štrihkodu) par to, ka noraksts atbilst mūsu normālā veidā noformētajām gada pārskatam, sašūju tā kā kases grāmatu un aizzimogoju. Lai varētu noskanēt, to diega cilpu lielāku izveidoju, lai lapas atvertajā veidā guļ blakus un tos nevajag locīt.
Priekš pielikumiem ir tukšas lapas ar štrihkodu, kurās ļoti labi kopējas teksts no word faila, tikai zūd mūsu formatizēšana un izskatas tas briesmīgi.
Bet tas jau nav mūsu problēmas
Klvn2 06.03.2009 12:37
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Man ir uzņēmuma vadības apstiprināta metodika, kādam jāizskatās gada pārskatam un tādu arī iesniegšu. man algu vadība maksā, tāpēc taisīšu ta'du, kādu viņi to grib redzēt. Bet par papildus darbu - speciāli noformējot veidlapas priekš VIDa - nemaksās.
Pie tam - kā var ierakstīt vadības ziņojumā, ka GP sastādīts atbilstoši Gada pārskatu likumama, ja tas tā nav, jo jūs esat izmantojuši kaut kādas lapas, kas neatbilst likumiem?
Pie tam - kā var ierakstīt vadības ziņojumā, ka GP sastādīts atbilstoši Gada pārskatu likumama, ja tas tā nav, jo jūs esat izmantojuši kaut kādas lapas, kas neatbilst likumiem?
Jūs neuzmanīgi izlasījat manu rakstīto
"pievienoju lapu ar apliecinājumu (arī ar štrihkodu) par to, ka noraksts atbilst mūsu normālā veidā noformētajām gada pārskatam"
Man arī ir gada pārskats sastādīts un noformēts atbilstoši visām prasībām !!!!!!
VIDam ir iesniegts noraksts !!!!
Par papilddarbu - tā ir Jūsu personīga attieksme
Man tas aizņēma pāris stundas un, starp citu, tas bija pat interesanti
"pievienoju lapu ar apliecinājumu (arī ar štrihkodu) par to, ka noraksts atbilst mūsu normālā veidā noformētajām gada pārskatam"
Man arī ir gada pārskats sastādīts un noformēts atbilstoši visām prasībām !!!!!!
VIDam ir iesniegts noraksts !!!!
Par papilddarbu - tā ir Jūsu personīga attieksme
Man tas aizņēma pāris stundas un, starp citu, tas bija pat interesanti
Klvn2 06.03.2009 13:03
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
A es pagaidīšu vai krīzes apstākļos firmiņa izdzīvos, EDSam pieslēgšos kaut-kur septembrī, jo ar 01.01.2010. jau būs obligāti.
Katram savi apsvērumi. Es viņa parakstus uz sevi neņemšu, un blakus sēdēt un simts reižu atgādināt, lai parakstās, arī negribu
Katram savi apsvērumi. Es viņa parakstus uz sevi neņemšu, un blakus sēdēt un simts reižu atgādināt, lai parakstās, arī negribu
Klvn2 06.03.2009 13:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ilma:
Kaa juus pievienojiet failus? Vai Excell izveidoti faili derees? Kaa ar Word failiem, paarveidojiet txt failos?
Kaa juus pievienojiet failus? Vai Excell izveidoti faili derees? Kaa ar Word failiem, paarveidojiet txt failos?
Iepriekš derēja gan Word gan EXEL, bet tagad tādus neņem jāpārveido. Man viens gudrs puisis iestāstīja- juzklikšķina piem. uz Word dokumenta ikonas ar labo peles taustiņu un jāarhivē Winrar vai Zip ( kas nu kuram ir, ja nav tad ielādē no Googles uzliekot nosaukumu Winrar )un tādu ņem:-)
Ilma
Gada pārskatam jābūt sašūtam, bet deklarācijām protams atsevišķi.
Gada pārskatam jābūt NEsašūtam!!! Tur ir tāda lieta!
Gada pārskatam jābūt sašūtam, bet deklarācijām protams atsevišķi.
Gada pārskatam jābūt NEsašūtam!!! Tur ir tāda lieta!
Nu tā tagad jauna mode ienākusi - nesašūt. Visu laiku kad nodevām UR liekas bija pat prasība Gada pārskatu lapas nummurēt, cauršūt, apzīmogot.:-)
Viņi nedrīkst pieprasīt nesašūt!
Tad var kāda lapiņa "nejauši" pazūst, un neko jūs vairāk nepieradīsiet.
Vienmēr nododu tikai sašūtu gada pārskatu.
Tad var kāda lapiņa "nejauši" pazūst, un neko jūs vairāk nepieradīsiet.
Vienmēr nododu tikai sašūtu gada pārskatu.
Nu es arī nodošu caurauklotu, apzīmogotu, parakstītu un apliecinātu, ka ir tik un tik lpp.
Squirrel 08.03.2009 21:34
809 сообщений на сайте
809 сообщений на сайте
Nav par ko brīnīties, jo VID nodaļas ir Valsts Valstī, šiem ir savi likumi.;-)
Lana68 09.03.2009 08:28
854 сообщения на сайте
854 сообщения на сайте
Skolā un semināros vienmēr ir mācījuši, ka gada pārskata lapas jāsanummurē, caurauklo, jāapzīmogo un vēl satura rādītājam jābūt.
Dimma 09.03.2009 09:02
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть