Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Tildes Jumis iesācēja К списку тем

Tildes Jumis iesācēja
Lūdzu profesionāļu palīdzību.

Man ir sekojoši praktiskas dabas jautājumi. Grāmatu lasīju, www lapu pārskatīju un uz kursiem pieteicos, bet līdz tam jau gribas šo to izdarīt.

1) ar kādu datumu ievadīt sākuma saldo ar 31.12.2008 vai 01.01.2009?

2) ja man vajag ievadīt sākuma saldo pa partneriem - vai es to varu darīt veinā dokumentā kur es ievadu sākuma saldo bez detalizētas uzskaites tikai pa kontiem? Vai tomēr tas ir atsevišķs dokuments? Saprotams, ka vienam partnerim kā sākuma atlikums var būt vairāki rēķini - vai jāveido dokuments katram rēķinam vai tomēr viens partneris var būt ar daudziem neapmaksātiem sākuma rēķiniem?

3) kā ievadīt sākuma atlikumu, ja rēķini partnerim ir eiro?

4) kā ievadīt bankas konta sākuma atlikumu, ja valūta ir EUR?

5) vai ir ļoti būtiski kādu partnera tipu es izvēlos? Mums ir debitori, kam esam aizdevuši naudu un gaidam kad to atmaksās. Es ieliku, ka tas ir parasts partneris. Tiem kas ir pakalpojumu sniedzēji vai preču piegādātāji es ieliku - piegādātājs.

6) kā ievadīt pamatlīdzekļu kartiņas, lai man būtu pareizs sākuma saldo uz gada sākumu?

7) esmu ievadījusi EUR kursu uz 01.01.2009. Tā kā tas nemainās, bet mums ir darījumi EUR, vai ir nepieciešams ievadīt EUR kursu arī katrā darījuma dienā?

Paldies jau iepriekš!
Lapsina
Lapsina 17.03.2009 09:24
нет сообщений на сайте

Ответы (22)

striķis var tiešām savilkties

nē, tur nav tik traki, taču vajag sakārtot-bet tad jāvada ar 2004.gadadatumiem?
Lo2002
Lo2002 13.04.2009 17:09
174 сообщения на сайте
Ir nācies tādus saņemt- no ko izveido klientu - nenoskaidrotās summas un tur ieliek neskaidro klientu Lai netraucē dzīvot izceļ vēl šo summu blakus kontā ( ja 531 tad piemēram 5319 norēķini ar vecajiem piegādātājiem)

Ar domu lai "normālais" 531 konts paliek ar precīzu atšifrējumu un pēc tam nav visu laiku jāpatur prātā-...... bija putra ko saņēmu no priekšteča.
Guntagermane
Guntagermane 14.04.2009 00:23
1303 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.