Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Nezinu ko darīt:( К списку тем
Ответы (9)
Rumbinja, а может верхов это не касается? Или всем поголовно? Да-а-а, в такие моменты действительно лучше на других не работать.
Mani jau interesētu bet neviens jau tā nevēlās atklāt cik saņem. Vnk. nesaprotu cik zemu varu atļauties krists. Ok firma liela nav, bet esmu 1 darba tiešām pietiek jo daru visu viena pati. Visa grāmatvedība, algas, kase, kases aparāts, banka - 10 valūtas, noliktavas 2 uzskaite arī starpnoliktavu, imports, iegāde no ES, eksports, realizācija LVL, avansu noēķini - 5 personas, kredītkarte, komandējumi, algas, pamatlīdzekļi, rīkojumi, akti ... viss... darbinieki 12 tas nav trakākais, bet pietiek tā pat viss cikts ko darīt. Galvenais jau lielais noliktavas apjoms ar preču vērtību ap 300.000 LVL kurā nepārtraukti kaut kas notiek, mēdz būt visādas sarežģītas situācijas kas jāatrisina... Proatsm gada pārskats ar;i pieder man. Pašlaik maksā 500 neto.nunezinu ko darīt, jo tā vien ir 100 LVL uzreiz pa dzīvokli, mobīlais, mēnešbiļetes pārējie komunālie, kaut ko uzvilkt gribās un apēst arī un filmu redzēt vai izrādi kādreiz.. un nedod dievs vēl zobs iesāpās...
nē es te neraudu tikai domāju vai tiešām man ir tik milzīga alga nesaprotu....
nē es te neraudu tikai domāju vai tiešām man ir tik milzīga alga nesaprotu....
Ko vēl labu pastāstīsiet?!....
Leciigaa 15.04.2009 15:01
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
Ja firma srādā ar zaudējumiem, tad var kādu brīdi "paciest" mazāku algu, kamēr tā izķepurosies. Bet tas noteikti jāpārrunā ar vadītāju. Labāk zīle rokā nekā mednis kokā:-D
p.s.manuprāt, alga Jums jau šobrīd nav liela, teiksim vidēja. Pēc savas pieredzes zinu, ka darba apjoms šādā firmā ir liels un haotisks:-/
p.s.manuprāt, alga Jums jau šobrīd nav liela, teiksim vidēja. Pēc savas pieredzes zinu, ka darba apjoms šādā firmā ir liels un haotisks:-/
Joliso 15.04.2009 15:21
136 сообщений на сайте
136 сообщений на сайте
10 laimīga cilvēka baušļi.
1.Cilvēks piedzimst nomocījies un dzīvo lai atpūstos.
2.Mīli savu gultu tāpat kā sevi pašu.
3.Dienā atpūties, lai nakti varētu gulēt.
4.Jaredzi kādu atpūšoties, palīdzi viņam.
5.Darbsir mokošs.
6.Šodienas darbu atliec uz parītu un tev būs 2 brīvas dienas.
7.Jakāds darbs tev sagādā grūtības, atļauj to izdarīt citam.
8.Pārmērīga atpūta vēl nevienu nav novedusi kapā.
9.Jatev uznāk vēlēšanās strādāt, apsēdies un pagaidi, varbūt pāries.
10.Darbsir prieks, slinkums laime.
1.Cilvēks piedzimst nomocījies un dzīvo lai atpūstos.
2.Mīli savu gultu tāpat kā sevi pašu.
3.Dienā atpūties, lai nakti varētu gulēt.
4.Jaredzi kādu atpūšoties, palīdzi viņam.
5.Darbsir mokošs.
6.Šodienas darbu atliec uz parītu un tev būs 2 brīvas dienas.
7.Jakāds darbs tev sagādā grūtības, atļauj to izdarīt citam.
8.Pārmērīga atpūta vēl nevienu nav novedusi kapā.
9.Jatev uznāk vēlēšanās strādāt, apsēdies un pagaidi, varbūt pāries.
10.Darbsir prieks, slinkums laime.
Ivan_s 15.04.2009 16:14
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
проёдёт два месяца и подстроитесь под новые доходы, не унывайте!
Julijaabd 16.04.2009 16:57
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Xxxkoletta
Rumbinja, а может верхов это не касается? Или всем поголовно? Да-а-а, в такие моменты действительно лучше на других не работать.
------------
Да, в таких случаях лучше работать на себя. С кистенем на большую дорогу...:-/
------------
Да, в таких случаях лучше работать на себя. С кистенем на большую дорогу...:-/
Aleksja 16.04.2009 18:30
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть