Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Slimo darbinieks ar terminētu darba līgumu К списку тем
Slimo darbinieks ar terminētu darba līgumu
Darba līgums beidzas 31.maijā. Tagad ir B lapa, kas turpināsies ilgāk.
Atbrīvošana - ?
Atv.kompensācija - ?
Ответы (6)
Kamēr darbinieks slimo, likums neļauj viņu atlaist no darba. Turklāt slimības laiks ieskaitāms darba līguma uzteikuma termiņā, ja vien pats darbinieks pret to neiebilst.
Arī slimības laiks ietilpst termiņā, kas dod tiesības uz ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu. Tādēļ, ja darbinieks ilgstoši slimojis, viņam pienākas atvaļinājums arī par to laiku, nevis tikai par faktiski nostrādāto.
Не совсем так. Увольнять во время болезни нельзя по дарбадевея узтейкумсу.
При срочном договоре он прекращается по другому основанию - истечение срока. Для этого ограничений нет.
А вот если не уволите 31 мая, договор автоматически станет бессрочным. И тогда процедура будет посложнее.
Nu ja. Man prātu sajauca tas, ka uz darbinieku, ar kuru noslēgts darba līgums uz noteiktu laiku, attiecināmi tādi paši noteikumi kā uz darbinieku, ar kuru noslēgts darba līgums uz nenoteiktu laiku.
ДА, Я ПО СОБСТВЕННОМУ ЖЕЛАНИЮ во времы болезни на листе В работника расчитала з/п + компенсацию, в принесённый позже лист В подписывала так:
дата начало листа А по дата день увольнения, и так 2 и 3 листы В.
Закрыть
Краткое описание нарушения