Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Dividendes К списку тем
Ответы (20)
Protams, ka ir iespējas.Tikai dividendes aprēķina reizi gadā īpašnieki ar savu lēmumu ( ja ir nesadalītā peļņa).
А Ваш владелец резидент Латвии?
Aleksja 05.06.2009 13:14
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Dividendes, pagaidām ne ar ko neapliekās. Bet protokolu Jums jāpārraksta. Jābūt tekstam, ka peļņu sadala dividendos.....
Aaaa...nu ja! Pareizi Aleksja jautā! Dividendes neapliekās ar nodokļiem, ja viņus izmaksā vietējiem īpašniekiem. Ārzemniekiem-apliekās.
Если сказано, что прибыль остается нераспреденной, то не хорошо на дивиденды ее отправлять, а с другой стороны, не слышно, чтобы за это наказывали.
Nu tad izsniedziet viņam caur avansa norēķinu un nākošgad, kad dalīsiet peļņu, lai sedz ar dividendēm. Bet tas tikai, ja dikti dikti gribās viņam to naudiņu jau tagad.
Tā jau ir, ja protokolā un vadības ziņojumā ierakstīts, tad šogad nekā jādala nākošgad!
Mdaina 05.06.2009 15:47
250 сообщений на сайте
250 сообщений на сайте
Visticamāk tā arī būs!!!!
Mdaina 05.06.2009 16:02
250 сообщений на сайте
250 сообщений на сайте
Principā dividendēs var sadalīt visu nesadalīto peļņu.Jāizmaksā 10 gadu laikā. Ja nav izmaksāts, tad dividendes pāriet uzņēmuma rīcībā. KOMERCLIKUMS var palasīt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть