Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba pieņemšanas kārtība К списку тем
Darba pieņemšanas kārtība
Lieta tāda, ka valdē ir divi locekļi. 1.Jautājums, kas ir jādara lai kādu no viņiem ieceltu par valdes priekšsēdētāju?
Un otrs vai var pieņemt otru locekli darbā par pieņemsim menedžeri ?
Ответы (19)
Прежде чем ,регистрировать фирму в регистре предприятий,проводится заседание учредителей(dibinātāju sapulce),на котором и решается кому быть valdes priekšsedetājam,тогда другой просто valdes locekļis. С ним можно заключить трудовой договор на должность менеджера и платить за него все налоги.
Значит получается что отдельно члены немогут назначить priekšsēdētājsa ?
Так ведь они (ir divi locekļi)уже назначили valdes priekšsēdētājа. И это уже написано в Lēmumse из Регистра!
В том то и дело что неназначили- есть только два члена и все. Но тогда такой вопрос одного приняли допустим менеджером а второй получяется должен себя принять как член ?
При регистрации фирмы Вы могли сразу одного сделать членом а другого председателем
Но этого в Вашем случае это несделано.Вы можете сейчас этого сделать и подать соответствующие изменения в Регистр и заплатить(но надо ли Вам это)
С этим вопросом все понятно, большое спасибо. Есть еще вопрос по поваду того как члену правления принять себя на работу членом правления ? Так и писать ?
Abi mierīgi var palikt par valdes locekļiem ar paraksta tiesībām. Bet, darbā viņus jāpieņem abus par valdes locekļiem, vai ar atlīdzību, vai bez atlīdzības. Ja ar atlīdzību tad var buzdot menedžera pienākumus.
Bet vai es (valdes loceklis) varu pieņemt sevi darbā par valdes locekli ar atlīdzību ? Vai arī ja es sevi pieņemu citā amatā es taču tā pat turpināšu pildīt locekles pienākumus vai ne?
Bet vai es (valdes loceklis) varu pieņemt sevi darbā par valdes locekli ar atlīdzību ? Да можете
Vai arī ja es sevi pieņemu citā amatā es taču tā pat turpināšu pildīt locekles pienākumus vai ne? Да
Varat pieņemt, saskaņā ar statūtiem, par valdes locekli. Valdes loceklis ir ar paraksta tiesībām un tā tad ir uzņēmuma vadītājs /ja nav valdes priekšsēdētāja- bet tam jābut statutos/
Pēdējais jautājums

iesniegumi uz pieņemšau par locekli jāraksta ? Vai arī nē, jo tas ir statūtos ?
Liels paldies par atsaucību
Rakstiet. Lieks jau nebūs. Un rīkojumu ari, un darba līgumu, un amata instrukcuju. Bet ja bez atlīdzibas, tad vajag pilnvarojuma līgumu.
Tad vēl jautājums kur lai ņem amata aprakstu ja prof.klasifikatorā nevar atrast pat kodu loceklim?
Amata aprakstu katrs dzejo pats. neviens taču nevar zināt, ko tas jūsu "loceklis" darīs un kādi būs viņa pienākumi!
121 MAZĀ GRUPA
KOLEKTĪVIE VADĪTĀJI
Komersantu, personālsabiedrību un iestāžu vadītāji vada komersantus, personālsabiedrības un iestādes, izņemot biedrības un nodibinājumus, kopīgi ar vismaz diviem citiem vadītājiem nosaka, formulē komersanta, personālsabiedrības vai iestādes darbības pamatvirzienus, plāno, vada, koordinē struktūrvienību darbu, parasti izveido direktoru padomi vai vadības grupu, kurai tie sniedz pārskatus par darba rezultātiem.
1210 24 Valdes LOCEKLIS
Meklējiet anatomijā...:-x
Закрыть
Краткое описание нарушения