Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Naudas dāvana К списку тем
Sancheta 16.07.2009 09:47
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (12)
Tā varētu, bet darbiniekam tajā mēnesī slimības lapa B. Dāvanu gan uz svētkiem saņēma.
Sancheta 16.07.2009 09:52
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Jo vienkārši ja es gan nomaksāšu SOC, gan IIEN un + vēl ielikšu 8.grupā, būs vēl papildus UIN 15% jāmaksā. Tas nebūtu normāli.
Sancheta 16.07.2009 09:57
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Darba devēja dāvana var būt tikai vienas minimālās mēnešalgas (šogad 180 Ls pagaidām vēl) apmērā. Pārējā summa būs prēmija, piemaksa vai sazin vēl kas, tai jāaprēķina visi nodokļi kā jekbkurai darba samaksai. Nejauciet sev galvu, noformējiet visu pareizi un nebūs jautājumu. Ja visu mēnesi bija slimības lapa B un arī darba samaksa, sagatavojieties rakstīt paskaidrojumu VSAA.
Aivars007. Nē, dāvana var būt arī VIRS mminimālās algas apmēra,b et tad ir jānomaksā nodokļi.
Es jau visu izdomāju - tas būs avanss, kurs par izmaksām pārvērtīsies jūlijā, kad darbinieks atgriežas darbā, attiecīgi ar visiem nodokļiem, nevis 8.grupajūnijā.
Es jau visu izdomāju - tas būs avanss, kurs par izmaksām pārvērtīsies jūlijā, kad darbinieks atgriežas darbā, attiecīgi ar visiem nodokļiem, nevis 8.grupajūnijā.
Sancheta 16.07.2009 11:01
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Da var jebko, un man pilnīgi vienalga. Manis pēc katru mēnesi darba algu sauciet par dāvanu, par bonusu, par pabalstu vai vēl kā citādi.
Jo stulbākas darbības, jo stulbāki jautājumi šeit forumā...
Jo stulbākas darbības, jo stulbāki jautājumi šeit forumā...
Aivars007
Nu bet kāpēc firmai nezimantot likumiskas tiesības
Nu bet kāpēc firmai nezimantot likumiskas tiesības
Sancheta 16.07.2009 11:11
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Un kur tu redzi te stulbu jautājumu?
Labi, peace!
Labi, peace!
Sancheta 16.07.2009 11:12
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ambera
protams!
protams!
Sancheta 16.07.2009 11:39
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Var jau var jaukt sū*** ar zapti, bet cik var! Tas ir jautājums!
Peace, of course!
Nothing personally.
Peace, of course!
Nothing personally.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть