Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
GPS iekārtas - izmaksās vai 2.grupā К списку тем
Sancheta 20.07.2009 10:28
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (28)
Andaz,
es saprotu, bet man šķiet, ka tas ir kkas starp PL un 7.grupu Uz cik gadiem jums ir paredzēts kā PL?
es saprotu, bet man šķiet, ka tas ir kkas starp PL un 7.grupu Uz cik gadiem jums ir paredzēts kā PL?
Sancheta 20.07.2009 10:34
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
юмор
Julijaabd 20.07.2009 12:46
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Andaz
Es daudz ko daru - zobsiksnas, amortizatorus, kārbas mainu, suportus restaurēju utt. - bet nu riepas gan vedu uz servisu montēt
Es daudz ko daru - zobsiksnas, amortizatorus, kārbas mainu, suportus restaurēju utt. - bet nu riepas gan vedu uz servisu montēt
1:1
Julijaabd 20.07.2009 13:01
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
+5!
Dots devējam atdodas!!!!
Dots devējam atdodas!!!!
Dinaro 20.07.2009 13:01
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
P.s. es uzmontētās riepas (autoservisā) ar aktiņu norakstu uz 7 kontiņu Pagaidām (tpu, tpu, tpu) no pārbaudītāju (VIDa darbinieku) puses nekādu pretenziju nav: tikai tam visam ir jābūt atrunātam grāmatvedības metodikas dok-tos.
Dinaro 20.07.2009 13:03
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Ja jautājums par to, kā grāmatvedības uzskaitē uzrādīt iegādātās auto riepas, tad man tās stāv mazvērtīgajā inventārā. Un norakstu gada laikā, ja vien ātrāk nesabojā. Un katram auto PL kartītē norādu - kādas riepas uzmontētas, kādi remonti veikti - gan kapitālie, gan tekošie.
Nja, tik "neko sev" mazvērtīgais inventārs sanāk, ja riepu komplekts "pareizā izmērā" maksā tuvu pie 1000 LVL
mani pēc - lieciet kaut pamatlīdzekļos!
redzams, ka nav Jums nekādas nojēgas par daudzām lietām!
MVVNACFDV
redzams, ka nav Jums nekādas nojēgas par daudzām lietām!
MVVNACFDV
Var, var, visu var. Ja jau rezerves daļas pa kaut pa 2000,- var norakstīt uzreiz, tad jau tik traki nav.
Visu šajā gadījumā izšķir tas, vai riepas tiek uzskatītas par rezerves daļu vai tomēr par neatkarīgu savu dzīvi dzīvojošu inventāra gabalu.
Visu šajā gadījumā izšķir tas, vai riepas tiek uzskatītas par rezerves daļu vai tomēr par neatkarīgu savu dzīvi dzīvojošu inventāra gabalu.
riepas viena momentā pšik! un nav riepas- "noteikt lietošanas laiku precīzi nav iespējāms"- revidenti iesāka uz 7.gr
Julijaabd 21.07.2009 09:49
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть