Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Degviela apkurei К списку тем
Sancheta 20.07.2009 10:48
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (25)
Arī, lai nopirktu degvielu apkurei, ir VIDā jāsaņem atļauja vispirms. Citādi šo degvielu jums pārdot neviens nav tiesīgs.
Pieļauju, ka Jums šī atļauja ir, ja jau pērkat.
Un tādā gadījumā vajadzētu zināt elementāru lietu, ko nozīmē pārdot degvielu. Vai tiešām mucā dzīvojat!?
Pieļauju, ka Jums šī atļauja ir, ja jau pērkat.
Un tādā gadījumā vajadzētu zināt elementāru lietu, ko nozīmē pārdot degvielu. Vai tiešām mucā dzīvojat!?
Aivars007,
kas ir - izgulējies neesi???
kas ir - izgulējies neesi???
Sancheta 20.07.2009 11:13
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Un kā vēl esmu izgulējies. Es pārsvarā to vien daru kā guļu. Bet lietas (arī šauro domāšanu) vienalga saucu īstajos vārdos - patīk tas kādam vai nepatīk.
Enjoy!
Enjoy!
Aivars007
var citās tēmās manīt, ka tev pašam pieklibo zināšanas grāmatvedībā, tā kā neplāties te.
var citās tēmās manīt, ka tev pašam pieklibo zināšanas grāmatvedībā, tā kā neplāties te.
Sancheta 20.07.2009 14:05
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Nu kožās tikai zivis uz āķa
Dinaro 20.07.2009 14:11
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Nu riktīgs aivars tu esi, ko lai saka.
Sancheta 20.07.2009 14:33
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ai ai Aivar007- nezinājām gan, ka Jūs esat "katrs ezītis"
Nu neesiet Jūs tik agresīvs- pasmaidiet
Nu neesiet Jūs tik agresīvs- pasmaidiet
Dinaro 20.07.2009 14:37
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Dinaro
Kā mežā sauc, tā mežā atskan.
Es dzīvoju mežā, un tādas sanchetas (kurām pat īsti vārda nav, tikai kaut kāda klička) ķeru un ēdu - kā varde mušas.
Āmen!
Anda
Viedi vārdi.
Kā mežā sauc, tā mežā atskan.
Es dzīvoju mežā, un tādas sanchetas (kurām pat īsti vārda nav, tikai kaut kāda klička) ķeru un ēdu - kā varde mušas.
Āmen!
Anda
Viedi vārdi.
Aivars007
Nu re! Gribēju, lai Jūs pasmaidāt, bet dabūju neparko
Sargājiet savu nervu sistēmu: kā zināms, tā neatjaunojas. Bet Jūs katreiz dumjus jautājumus uztverat tik personiski . Nu neņemiet taču tik ļoti pie sirds "dažus" "gudrus" "grāmatvežus"- labāk neatbildēt
Nu re! Gribēju, lai Jūs pasmaidāt, bet dabūju neparko
Sargājiet savu nervu sistēmu: kā zināms, tā neatjaunojas. Bet Jūs katreiz dumjus jautājumus uztverat tik personiski . Nu neņemiet taču tik ļoti pie sirds "dažus" "gudrus" "grāmatvežus"- labāk neatbildēt
Dinaro 21.07.2009 14:00
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Lasot komentus liekas ka aivaram ir problemas un ļoti nopietnas!
Maigais007 25.07.2009 00:49
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Baigi daudz Bondu saviesies (Agents 007)= Aivars007=Maigais007
Dinaro 26.07.2009 12:54
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
maigais007
Ja man arī būtu kādas problēmas, tās ir un paliek manas problēmas.
Rūpējieties labāk par savām problēmām, un nebāziet degunu citu problēmās, ko Jums no sirds novēlu.
Āmen!
Ja man arī būtu kādas problēmas, tās ir un paliek manas problēmas.
Rūpējieties labāk par savām problēmām, un nebāziet degunu citu problēmās, ko Jums no sirds novēlu.
Āmen!
Каждый день шалею все больше и больше. Появились новички, которые в бухгалтерии ни ухом, ни рылом... Да ладно бы это. Научиться можно, если есть желание. А вот все эти нападки в виде комариных укусов, просто смешны.
Совет новичкам. Девочки и мальчики! Здесь люди уже давно "тусят" и друг друг знают уже не первый день (даже в реале). Это форум-флудилка. Ну как вы этого не хотите понять? Я удивляюсь такой человеческой тупости.:-<
Совет новичкам. Девочки и мальчики! Здесь люди уже давно "тусят" и друг друг знают уже не первый день (даже в реале). Это форум-флудилка. Ну как вы этого не хотите понять? Я удивляюсь такой человеческой тупости.:-<
Aleksja 26.07.2009 17:33
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Это форум-флудилка = ЭТО НЕ ФОРУМ-ФЛУДИЛКА. Ошиблась малость
Aleksja 26.07.2009 17:34
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Aleksja
Arī mani ne tik daudz pārsteidz nezināšana, bet gan jāsaka atklāti - nekaunība, kas ir tieši proporcionāla aprobežotībai.
Dinaro
No Jums es nejūtos aizskarts, un Jums galīgi nav paamata jelkādam uztraukumam. Es protu atšķirt graudus no pelavām.
Arī mani ne tik daudz pārsteidz nezināšana, bet gan jāsaka atklāti - nekaunība, kas ir tieši proporcionāla aprobežotībai.
Dinaro
No Jums es nejūtos aizskarts, un Jums galīgi nav paamata jelkādam uztraukumam. Es protu atšķirt graudus no pelavām.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть