Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Degviela apkurei К списку тем
Sancheta 20.07.2009 10:48
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (25)
Njā... tagad skolās iemāca augstprātību, iedomību, milzīgu pašpārliecību
Diemžēl (varbū - par laimi?!) ar to nepietiek.
Dzīve izmācīs Un, jo lielāka iedomība, jo skarbāk izmācīs!
Krīzes laiks ar to arī labs, ka atsijās auzas no pelavām! Un beidzot jaunos, skaistos, augstprātīgos, neko nemākošos grāmatvežus beidzot nomainīs pret vecām, īgnām, bet gudrām grāmatvedēm (-žiem)!
Diemžēl (varbū - par laimi?!) ar to nepietiek.
Dzīve izmācīs Un, jo lielāka iedomība, jo skarbāk izmācīs!
Krīzes laiks ar to arī labs, ka atsijās auzas no pelavām! Un beidzot jaunos, skaistos, augstprātīgos, neko nemākošos grāmatvežus beidzot nomainīs pret vecām, īgnām, bet gudrām grāmatvedēm (-žiem)!
Aivars007
Es nemaz necentos Jūs aizskart (un nekad to neesmu vēlējusies, jo cienu zinošus un gudrus cilvēkus)- man tikai tā iekrita acīs 007 , kas atgādināja Džeimsu Bondu- vienkārši Bondu
Es nemaz necentos Jūs aizskart (un nekad to neesmu vēlējusies, jo cienu zinošus un gudrus cilvēkus)- man tikai tā iekrita acīs 007 , kas atgādināja Džeimsu Bondu- vienkārši Bondu
Dinaro 27.07.2009 13:19
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Mans tas Džeimss Bonds vai kā viņu tur tā ka pa radam "daiet" - krustdēls vai kā viņu tur... Tāpēc mums tie cīpari tādi vienādiņi...
Dinaro
Ko tad es! Es jau to pašu neko!
Dinaro
Ko tad es! Es jau to pašu neko!
Dinaro 27.07.2009 14:28
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть