Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Pamatlīdzekļa nolietojums К списку тем
Likanes 04.08.2009 11:31
81 сообщение на сайте
81 сообщение на сайте
Ответы (78)
Dinaro - Вы революционер! не можете смириться, Ваше (как и многих у которых ziņojumu no 0 līdz 1000, а может до 10 000)серьёзно не берётся во внимание,
личное наблюдение
личное наблюдение
Julijaabd 04.08.2009 14:38
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Kate-
gorija Nolietojuma
likme Pamatlīdzekļu veids
1 5 % Ēkas, būves, ilggadīgie stādījumi
2 10 % Dzelzceļa ritošais sastāvs un tehnoloģiskās iekārtas, jūras un upju flotes transportlīdzekļi, flotes un ostu tehnoloģiskās iekārtas, enerģētiskās iekārtas
3 35 % Skaitļošanas iekārtas un to aprīkojums, tai skaitā drukas ierīces, informāciju sistēmas, datoru programmprodukti un datu uzkrāšanas iekārtas, sakaru līdzekļi, kopētāji un to aprīkojums
4 20 % Pārējie pamatlīdzekļi, izņemot 5.kategorijā minētos pamatlīdzekļus
5 7,5 % Naftas izpētes un ieguves platformas kopā ar to funkcionēšanai nepieciešamajām iekārtām, kuras atrodas uz šīm platformām, naftas izpētes un ieguves kuģi
3) nodokļa maksātāja pamatlīdzekļiem taksācijas perioda nolietojuma summu aprēķina no katras pamatlīdzekļu kategorijas atlikušās vērtības pirms taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas, piemērojot attiecīgajai pamatlīdzekļu kategorijai noteikto nolietojuma likmi divkāršā apmērā;
Viss ņemts no 13.panta
Un kur te ir tas par ko ačumetj????
gorija Nolietojuma
likme Pamatlīdzekļu veids
1 5 % Ēkas, būves, ilggadīgie stādījumi
2 10 % Dzelzceļa ritošais sastāvs un tehnoloģiskās iekārtas, jūras un upju flotes transportlīdzekļi, flotes un ostu tehnoloģiskās iekārtas, enerģētiskās iekārtas
3 35 % Skaitļošanas iekārtas un to aprīkojums, tai skaitā drukas ierīces, informāciju sistēmas, datoru programmprodukti un datu uzkrāšanas iekārtas, sakaru līdzekļi, kopētāji un to aprīkojums
4 20 % Pārējie pamatlīdzekļi, izņemot 5.kategorijā minētos pamatlīdzekļus
5 7,5 % Naftas izpētes un ieguves platformas kopā ar to funkcionēšanai nepieciešamajām iekārtām, kuras atrodas uz šīm platformām, naftas izpētes un ieguves kuģi
3) nodokļa maksātāja pamatlīdzekļiem taksācijas perioda nolietojuma summu aprēķina no katras pamatlīdzekļu kategorijas atlikušās vērtības pirms taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas, piemērojot attiecīgajai pamatlīdzekļu kategorijai noteikto nolietojuma likmi divkāršā apmērā;
Viss ņemts no 13.panta
Un kur te ir tas par ko ačumetj????
Dinaro 04.08.2009 14:42
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Julijaabd
Paldies par novērojumu
Man vienkārši nepatīk, kad apbižo "mazākos" Es uzskatu ka savu pārākumu ir jāizrāda citur nevis šādā veidā. Tā ir MANA pārliecība un ar to es nesamierināšos nekad.
Es uzskatu, ka labāk neatbildēt uz jautājumu nekā stulbi ironizēt. Piedodiet man "šalfeja pīpmaņu" kuba DAŽI biedri
Paldies par novērojumu
Man vienkārši nepatīk, kad apbižo "mazākos" Es uzskatu ka savu pārākumu ir jāizrāda citur nevis šādā veidā. Tā ir MANA pārliecība un ar to es nesamierināšos nekad.
Es uzskatu, ka labāk neatbildēt uz jautājumu nekā stulbi ironizēt. Piedodiet man "šalfeja pīpmaņu" kuba DAŽI biedri
Dinaro 04.08.2009 14:46
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
· Maigi, stipri, balti, četrkārtainie kabatlakatiņi, izgatavoti no 100% tīras papīra šķiedras. Kabatas izmēra iepakojumus ar dažādiem attēliem var atkārtoti aizvērt, un tie ir praktiski ievietojami rokassomiņā, žaketes iekškabatā, skolas somā, automašīnā u.c., kā “glābiņš grūtā brīdī”.
· http://www.veikals.lv/produkts/citas_preces:saimniecibas_un_higienas_preces:salvetes_kabatlakatini/680
· http://www.veikals.lv/produkts/citas_preces:saimniecibas_un_higienas_preces:salvetes_kabatlakatini/680
слёзы не лить, Москва слезам не верит
Julijaabd 04.08.2009 15:00
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Ambera- nav smieklīgi.
Manu pārliecību par to, ka nievājoši (ko arī dara šī foruma "korifeji") izteikties par otru cilvēku nav pieņemami un ir jāciena viens otru: lai vai cik dīvaini mums dažreiz šķiet jautājumi.
Labāk neatbildēt uz uzdoto jautājumu nekā izteikt savu pārākumu. IMHO
Manu pārliecību par to, ka nievājoši (ko arī dara šī foruma "korifeji") izteikties par otru cilvēku nav pieņemami un ir jāciena viens otru: lai vai cik dīvaini mums dažreiz šķiet jautājumi.
Labāk neatbildēt uz uzdoto jautājumu nekā izteikt savu pārākumu. IMHO
Dinaro 04.08.2009 15:02
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Es gan te neredzu neko nievājošu!
Atbilde tika sniegta pašā sākumā - kādu termiņu uzņēmuma vadība noteiks, tādā arī jānoraksta.
Un nevis - tradicionāli, parasti ... vai tml.
Ja cilvēks nesaprot atbildi, tad, atvainojos par savu nepieklājību, jāmaina darbs!
MVVNACFDV
Atbilde tika sniegta pašā sākumā - kādu termiņu uzņēmuma vadība noteiks, tādā arī jānoraksta.
Un nevis - tradicionāli, parasti ... vai tml.
Ja cilvēks nesaprot atbildi, tad, atvainojos par savu nepieklājību, jāmaina darbs!
MVVNACFDV
Nu neatbildiet taču, ja jautājums Jums šķiet apvainojošs Jūsu profesionālajam attīstības līmeni. Gan jau atradīsies kāds, kurš nepārākuma pakāpē apskaidros cilvēkam dzīves īstenību. IMHO Tāda ir mana pārliecība.
Dinaro 04.08.2009 16:47
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Dinaro!Beidz puņķoties un moralizēt!
Ivan_s 04.08.2009 17:16
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Vārds vietā!:-S
Ivan_s 04.08.2009 18:00
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Читайте больше, учитесь больше и шевелите мозгами больше - и будет вам счастье!
За то время, пока Вы, Динаро, тут разглагольствуете за сирых и убогих, можно столько полезного для повышения собственного уровня сделать!
За то время, пока Вы, Динаро, тут разглагольствуете за сирых и убогих, можно столько полезного для повышения собственного уровня сделать!
jāiesaka ideja VGK lapas veidotājiem, lai izslēdz automātiski tādus "pārgudros" VGK lietotājus, kuri atļaujas "lēkāt" citu priekšā. Gan jau augstāk lēkātāji kaut kad arī zemāk kritīs !!!
Vineta1800 05.08.2009 11:07
230 сообщений на сайте
230 сообщений на сайте
šeit nav asprātīgo klubiņš, kurš ko pretīgāku pateiks. Ar tādām atbildēm labāk arī naatbildēt pavisam.
Vineta1800 05.08.2009 11:44
230 сообщений на сайте
230 сообщений на сайте
Ko mēs pieauguši cilvēki mēdāmies kā mazi bērni. Neko darīt, žēl, bet krievu mentalitāte droši vien jau iedzimst nevis iegūst...:'(
Vineta1800 05.08.2009 12:17
230 сообщений на сайте
230 сообщений на сайте
krievu mentalitāte- умом Россию не понять, далее по тексту...
Julijaabd 05.08.2009 12:19
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Vineta1800, acimredzot Jums tikai palika ar savu mentalitāti lepoties - Ums nav ne prāta, ne zināšanu, tikai mentalitāte un valsts valoda.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть