Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kļūda
Kā pareizi rīkoties ?
Esmu atklājusi kad iepriekšējais grāmatvedis pagāšā gada oktobrī ir nodevusi nepareizu PVN atskaiti ar pielikumiem - respektīvi iegrāmatojusi tādu PPR kas neeksistē , Kā pareizi rīkoties?
IZlaboju EDS PVN atskaiti ar pielikumu līdz ar to arī gada deklarācija man ir jāmaina - a ko darīt ar bilanci? arī tur tak uzrādīts nepareizi ......?
Paldies jau iepriekš
Ответы (40)
Iesniedz precizētu UIN deklarāciju. Gada pārskatu labo saskaņā ar LGS iepriekšējo periodu kļūdas.
Latvijas grāmatvedības standarts LGS4
Sameklēt neeksistējošo pavadzīmi. Gan jau atradīsies.
Man arī tā domāt, ka gluži no gaisa jau tā pavadzīme tā netika iegrāmatota;-)
Es vispār nesaprotu, priekš kam rakšņoties svešajā periodā, ja nav zināms ko darīt ar bilanci?
Lai priekšniecībai par gudrāku iztaisītos
Anda kā parasti - kā ar kulaku uz acs.
Tā vietā, lai attiecīgajam sadarbības partnerim apvaicātos par konkrēto pavadzīmi, cilvēks sava uzņēmuma netīro veļu izžauj centrālajā ielā un tīksminās... Pie kam vēl nepraša, toties kā cenšas nolikt "bijušo"... Fui!
Paldies!
Kādi jūs visi gudri - paši laikam nekad nēesat sākuši mācīties - priekšniecība es esmu pati jo uzņēmums nav liels un pati mācoties veicu gramatvedību - un tiešām nezinu ko darīt bet jūs jau visi esat tik gudri
UN PS Aivars 007 drošvien vispār nestrādā tik māk gudri runāt jo visu laiku te sēž un cip palasīju ļoti daudziem pārmet ....
Bet paldies par to pašu
Iešu meklēt palīdzību kur citur..
Es priekš tam arī esmu šeit iefiltrējies, lai visus gudriniekus, kuri "pati mācoties veicu gramatvedību" kārto grāmatvedību, labo zobus, vada trolejbusus un tml., "noliktu pie vietas".
Tāc darps. Neko citu neprotu.
Aivars007 gan jau tevi arī kādreiz kāds "smagi noliks pie vietas" un nemācos jau nu es pati lasot grāmatas
Повторяю свой вопрос: на кой чёрт (тем более студенту) лезть в чужой период и искать там ошибки?
Katrs ir pats savas nelaimes kalējs.
Nu es vairs neko nesaprotu!
Jautājumā teikts, ka "iepriekšējais grāmatvedis" strādājis, pēc brīža - "pati mācoties veicu gramatvedību"!
Kurš tad pagājušajā gadā kļūdas ielaidis???
Un es arī apšaubu vai "pati mācoties veicu gramatvedību" var sajēgt, kur kļūdas, kur nekļūdas!:-/
Kd2003
ziņojumu: 18 10.08.2009 10:07
...priekšniecība es esmu pati jo uzņēmums nav liels un pati mācoties veicu gramatvedību - un tiešām nezinu ko darīt,
Atnāks VIDs uz tādu grāmatvedību un noliks visu pa vietām. Un pirmām kārtām īpašnieci
Ņemot vērā, ka mani te apsaukāja par stulbeni, es VIDam jau pateicu, kurp jāiet. Lai tikai gaida.
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_320.gif[/img]
Закрыть
Краткое описание нарушения