Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Avansa persona Tildes Jumim К списку тем

Avansa persona Tildes Jumim
Sakiet lūdzu, kas strādā ar Tildes jumi.

Ir sekojoša situācija - firmā avansu persona ir DIREKTORS, bet naudu ieskaita un iznem no konta VALDES LOCEKLIS.

Ja es veidojot bankas ienākošo dokumentu kur ir partneris rakstu VALDES LOCEKLI, tad tā summa neatspoguļujas avansu norēķinu veidlapā un pretēji, ja no bankas VALDES LOCEKLIS izņem pieņemsim 100 ls, partneros es rakstu viņu, tad avansu norēķinos neuzrādās ka ir ieguldīti 100Ls. Respektīvi sanāk, ka DIREKTORS naudu tērē un tēre.

Es nezinu, vai skaidri izteicos...

Bet sanāk, lai vissas darbības ar 2380 uzrādītos avansu norēķinu veidlapā, man bankas ieskaitītajās un izņemtajās naudās kā partneri jāraksta DIREKTORU, bet ne reālo VALDES LOCEKLI.

Vai tas ir liels noziegums vai nav?

Paldies, ja kāds varēs ieteikt un pateikt...
Stoop
Stoop 13.08.2009 17:56
198 сообщений на сайте

Ответы (11)

Izteicāties ļoti neskaidri. Vienīgais, ko sapratu - valdes loceklis izņem naudu no bankas un nodod kasē, no kuras tiek šī naudiņa izsniegta direktoram tēriņam...
Ambera
Ambera 13.08.2009 18:03
21759 сообщений на сайте
Jāraksta tā, kā bankas izrakstā! Ja izņem valdes loceklis Jānis Baļķis, tad uz viņa vārda kases orderis jāraksta.

Ja izņem direktors Alfons Plācenis, kas ir avansu norēķinu persona, tad viņa summas var likt avansu norēķinā.

Nevis "muhļīt" un pēc tam visam forumam padomi jādod, kā izstrēbt!
Andaz
Andaz 13.08.2009 18:28
27892 сообщения на сайте
Es atvainojos, ja izteicos neskaidri, bet Jūs esiet malači - sapratāt.

Bet ja nav kases?
Stoop
Stoop 14.08.2009 13:16
198 сообщений на сайте
Labi, tad vēl, vai VALDES LOCEKLIS var būt avansu norēķinu persona, bet algu nesaņem, respektīvi viņam var nebūt darba līgums?

Nu nevajag peiņemsim viņam algu.
Stoop
Stoop 14.08.2009 13:18
198 сообщений на сайте
kā tas ir bankā naudu izņem valdes loceklis, kurš strādā iet uz banku pārnesā naudu, bet nav līguma un atalgojuma?
Larao
Larao 14.08.2009 13:36
6767 сообщений на сайте
Labi, es paliku pie tā, ka naudu ieliek kasē. Sakiet, kas strādā ar tildes Jumi, vadot bankas dokumentu es uzrāu, ja no bankas izņem naudu kasei - 2610/2620, bet kā lai dabū kases ieņēmumu orderi? Sanāk, ka man jāveido kases ieņēmumu orderis, līdz ar to summa dubultojas ja skatās konta izrakstu...
Stoop
Stoop 14.08.2009 13:48
198 сообщений на сайте
tildes Jumis - здесь не причём. jāveido kases ieņēmumu orderis, в банке дублировать не надо.
Ilonika
Ilonika 14.08.2009 14:17
1047 сообщений на сайте
kā man patīk šie jautājumi un tik pat jaukas atbildesLOL

un man vienmēr rodas jautājums

vai NAUDA pati nāk no bankas?

vai uzņēmuma kase atrodas bankā? ka raksta uzreiz kases ieņēmuma orderi?
Larao
Larao 14.08.2009 14:25
6767 сообщений на сайте
Man nauda "pati nāca" no bankas uz kasi (kad tāda kase bija) un otrādi. Es to nelaidu caur avansa norēķinu personu. Kases ieņēmumu orderī tieši tā arī rakstīju - no norēķinu konta (tāda mana metodika).
Ambera
Ambera 14.08.2009 14:34
21759 сообщений на сайте
Ambera viss ir oki, bet Stoop ar šāda veida darījumiem ir problēmas
Larao
Larao 14.08.2009 14:37
6767 сообщений на сайте
Man nauda "pati nāca" no bankas uz kasi (kad tāda kase bija) un otrādi. Es to nelaidu caur avansa norēķinu personu. Kases ieņēmumu orderī tieši tā arī rakstīju - no norēķinu konta (tāda mana metodika).

------------------------------------------------------

Также и у меня.
Ilonika
Ilonika 14.08.2009 14:39
1047 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.