Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN precizējumi
Lūgums - var būt kāds būs tik laipns un atsūtīs man veidlapu PVN deklarācijas precizējumiem uz e-pastu
anastasija03@inbox.lv?
Kādreiz man bija, bet nevaru tagad atras, bet ir steidzīgi vajadzīga.
Paldies.
Ответы (13)
Neesmu nekad tādu veidlapu manījis.
Ikmēneša veidlapa, tikai augšējā labajā stūrī uzraksts "PRECIZĒJUMS". Vai arī EDSā, parakstot, jānorāda, ka parakstāt precizējumu.
Izņemot pielikumu par ES precēm. Skat. veidlapu PVN3.
Bet visas PVN veidlapas ir atrodamas
www.vid.gov.lv
Ir veidlapa, kurā tiek norādītas pa rindām deklarētie dati un precizētie. Agrāk vienmēr precizēto deklarāciju nodevu kopā ar tādu.
Cik agrāk tas bija?
Patiešām neko tādu nezinu, laikam esmu pārāk jauns. Ar ko man būtu droši vien jālepojas.
Ilma
Patiešām ir tāda veidlapa?
Kur tas ir "tepat"?
Ir veidlapa, kurā tiek norādītas pa rindām deklarētie dati un precizētie
Никогда такого бланка не было. Это было личное пожелание ВИДа.
Вот за что я люблю ЭДС, года 2 как пользуюсь:-D а до этого, действительно, надо было прикладывать заявление и расписывать все ошибки:-/
Atradu veidlapās. Paldies!
Gan jau līdz EDS arī drīz tikšu.
Нигде в правилах не сказано про расписывание ошибок. Достаточно приложенного заявления с причиной ошибки.
Nezinu, kas tās par "blankām".
Es vienmēr iesniedzu tikai tādus pārskatus, kādi noteikti likumā un MK noteikumos.
Tā arī būtu teikušas, ka runa ir par Isniegumu VID nevis kaut kādu mistisku veidlapu PVN deklarācijas precizējumiem
Закрыть
Краткое описание нарушения