Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Pārrēķins VID К списку тем

Pārrēķins VID
Sveiki!

man viena paziņa teciņus aizskrēja uz VID - tur nezkapēc pārrēķinot nodokļus un atmaksājot pārmaksātos.. uz jautājumu - "uz kāda pamata ja nav med.izdevumiu.t.t., kuru gadījumā parasti sniedz gada deklarāciju" - atbilde sekoja "NEZINU".

Cik es varu iedomāties tas varētu būt tikai personai, kas ir slimojusi un saņēmusi no valsts apmaksu par B slimības lapu - noteikti, ka netika piemērots neapliekamais minimusm.. citu ideju nav..

Vai man taisnība vai varētu būt arī citas variācijas par šo tēmu?
Irita
Irita 20.08.2009 15:25
187 сообщений на сайте

Ответы (9)

Jā man arī vairāki gribēja skriet to padzirdējuši.Bet es viņiem apskaidroju, ka nekas nespīd.Atmaksā piem. tiem, kuri ir strādajuši nepilnu gadu, vai kādā mēnesī bijusi tik maza alga , ka nav piemērots viss minimums vai atvieglojumi.Nuprotams arī Jusu minētais.Palika dikti bedigi.
Ilma
Ilma 20.08.2009 15:28
30495 сообщений на сайте
Tātad cik saprotu, ka - ja man daribnieks, kas strādā piemēram uz stundu likmes, saņēmis kādu mēnesi mazāk par minimālo algu (vienkārši nostrādājis maz stundas) vai arī ja nav piemērots viss neapliekamais minimums (alga bijusi maza un nebija no kā piemērot) - tad var sniegt gada deklarāciju un saņemt ... - ko tad viņš īsti saņems?
Irita
Irita 20.08.2009 15:39
187 сообщений на сайте
Saņems atpakaļ SAMAKSāTO IIN, ja tāds ir samaksāts piem.citosmēnešos,jo gada dekl.varpiemērot neapl.minimumuun atvieglojumus gada apjomā.
Ilma
Ilma 20.08.2009 16:16
30495 сообщений на сайте
Lietotāja vārds Irita

Reģistrācijas datums 24.04.2003 00:00

Nodarbošanās Grāmatvedis

Varbūt ir vērts samainīt atbildi ailē "nodarbošanās"?

Pēc 6,5 gadiem uzdot tādus jautājumus...

Aivars007
Aivars007 20.08.2009 16:40
26984 сообщения на сайте
Aivars007 - a varbuut ir veerts straadaat nevis "d**** citiem virsuu" pilniigaakajaa bezteemaa? nepatiik jautaajums - nelasiet... neatbildiet..
Irita
Irita 20.08.2009 16:42
187 сообщений на сайте
Nesatraucieties par mani tik ļoti. Es savu darbu nelūgšu izdarīt Jums.

Jūs jautājat publiskā telpā, un publiski atbilstoši savām "zināšanām" saņemat atbildi.

Lai kā Jūs censtos ar savām rupjībām, mani Jūs neaizvainosiet un nekā nepiespiedīsiet atturēties pateikt, ko par tādiem "grāmatvežiem" domāju.

Ja mamma un tētis Jums neko nav iemācījuši, tad vismaz tagad būtu vērts Jums pamācīties kādos pieklājīgas uzvedības kursos, lai izvēlētos izteicienus.

Labāk jau varējāt dot vietu cilvēkam, kurš patiešām ir grāmatvedis, nevis veltīgi deldēt krēslu un saukties vārdā, kuram Jūs absolūti neatbilstat.
Aivars007
Aivars007 20.08.2009 16:46
26984 сообщения на сайте
UUuuu.. :)) par manu darba kvalitaati un zinaashanaam - ne jau jums spriest... taapat kaa par darba specifiku un veicamo apjomu jau 12 gadu garumaaa... gribiet manaa vietaa - laipni luugts - vismaz 5 cilveeki ir meegjinaajushi veikt kaut dalju no maniem darba pienaakumiem... ilgi nav iztureejushi.. variet buut naakamais.. vienmeer laipni..

P.S.

Pieklaajiibas kursus ieteiksiet? lai varu izveeleeties..

Ar patiesu cienju un sapratni

Irita
Irita
Irita 20.08.2009 16:53
187 сообщений на сайте
Irita, vai tad VID mājas lapā nekad neieskataties? Tur ir tāda sadaļa Nodokļi un ja atver Iedzīvotāju ienākuma nodokli, tad vispār var neklausīties "viena tante teica"

http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=4131&hl=1&mod=33
Ambera
Ambera 20.08.2009 17:02
21759 сообщений на сайте
.... kuram ir laiks lasiit.. kuram aatraak un vieglaak paprasiit konsultaaciju - taa kaa paldies, bet vairaak es te nekad nevienam neko neprasiishu.. pat uz veel stulbaakiem jautaajumiem visi atbild, raksta konteejumus u.t.t.

piedodiet par trauceeshanu...

Ilma - jums milziigs paldies par atbildi..
Irita
Irita 20.08.2009 17:08
187 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.