Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kontējumi
Dārgie kolēģi- palīdziet.
Kā man kontēt dibināšanas izdevumus, ja esmu tikai uzņēmuma dibinātājs, bet neesmu ne valdes locekles ne direktors.
Piem Valsts nodeva
D 7550 K???? ( 2380- bet tad man jātaisa avansa norēķins un vai manā gadījumā tā var???)
Neesmu praktiķe tāpēc lūdzu palīdzību...
Ответы (13)
Jālasa vispirms statūti vai dibināšanas protokols, kur atrunāts, kas sedz dibināšanas izdevumus un jākonsultējas ar grāmatvedi.:-D
Cik man zināms, ar kontējumiem uzņēmumā nodarbojas grāmatvedis nevis dibinātājs.
Jūs taču zobus arī sev nelabojat, bet ejat pie zobārsta, vai ne?
nu ja atmet visus šo - tas jādara kādam citam tad kā īsti būtu jādara???
ups - par to aizdevumu mēs te tagad nerunājam
misēklis
tad kā īsti būtu jādara?
Grāmatvedis zinās.
Te jau mūžīgi vieni un tie paši atbildot. Par cik viņu viedoklis visiem ir līdz kaklam, tad gaidīsim "svaigas" domas, orģinālus risinājumus un jaunus spečukus...
Gaidīsim. Kas cits atliek.
Es arī cenšos vairs neko neatbildēt, jo arī mans viedoklis, kā zināms, jaunajiem un "sama buxgalter-iem" ir līdz kaklam.
Aivars007
Kas gan kaķim......LOL
Sen, te nēesmu bijusi, izrādās nekas nav mainījies
Vinkijs
Vai es Jums kādreiz kā melns kaķis būtu ceļu pārskrējis, ka visās iespējamās vietā cenšaties mani "aplikt"?
Vienreiz taču jau atbildēju, ka mani tas absolūti nesatrauc. Jums tikai lieka enerģijas un laika tērēšana. Pa to laiku būtu labāk kādu nodokļu likumu palasījusi.
Aivars007
Ja jūs tas nesatrauc, tad kāpēc bāžat savus komentārus vietā un nevietā, un pie tam vēl atbildat?:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения