Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dienas nauda brīvdienā
Izskatijos MK noteiktumus, bet ta ari neatradu isti atbildi uz savu jautajumu.
Ja komandejums iekrit brivdiena, vai sai dienai komandejuma nauda ir jaaprekina dubulta? Vai vnk iedod velk vienu brivdienu?
Ответы (13)
Paskaidrojiet, kāpēc ienākusi prātā doma par dubulto apmaksu.
Es domāju, ka komandējuma nauda nav dubultā, bet alga gan
Jo dziļāk mežā, jo resnāki partizāni...
Sisley, Вы думаете, что в выходной день он съест в 2 раза больше, чем в будний?
Uz krogu tokš jāaizskrien:-x
есть мнение, что в выходной он вообще не должен есть!:-x
типа кто не работает, тот не ест?
типа он в выходной отдыхает в командировке, а не работает... а отдыхают у нас за свой счёт, а не за служебный...
Итак! На обсуждение выносятся 2 вопроса! Сколько должен сЪесть работник в выходной день, если он находится в командировке?
1. Съедает в 2 раза больше
2. Вааще не должен есть
Кто за первый вариант, прошу поднять руки!!!!:-D
за первый вариант рук нетУ, но...
Bambarbija-kirkudū!
Atveru metodiku un lasu:
- ja komandējums iekrīt darbiniekam noteiktajā brīdvienā komandējuma nauda par esošo dienu tiek izmaksāta pilnā apjomā (kā Jums ierakstīts nezinu, jo neesmu ekstrasenss, telepāts vai tml spējām apdāvināts cilvēks);
- ja komandējums iekrīt darbiniekam noteiktajā brīvdienā alga par šo dienu tiek izmaksāta atbilstoši darba apmaksas kārtībai brīvdienā, JA darbinieks šajā dienā komandējuma laikā bijis nodarbināts VAI, vienojoties ar darbinieku, tiek piešķirta brīvdiena citā darbadienā vai pievientota ikgadējam atvaļinājumam;
..... utt., utjpr.
В моем доме папрашу нэ виражаться!LOL
Закрыть
Краткое описание нарушения