Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Pašnodarbināta persona. К списку тем

Pašnodarbināta persona.
Vajadzīga palīdzība.Esmu pilnīga nulle,neko no tā nesaprotu.Patreizstrādāju un darba vieta tagad liek reģistrēties par pašnodarbinātu personu.Manibiedē nodokļi,jo no tiem neko nesaprotu.Jaalga 280 Ls,cik tad maksāšu nodokļos,kas tad man tur paliks?
Vinmis
Vinmis 21.10.2009 19:07
2 сообщения на сайте

Ответы (10)

vispārīgus jautājumus Jūs varat noskaidrot meklēšanā ierakstot vārdu - pašnodarbinātais. Arī gugles tantei ir visāda informācija.

Es gan nepiekristu būt pašnodarbinātais par tādu pašu algu kā tagad. Par jūsu un darba devēja nodokļiem visu ļoti labi var saprast ***censored*** mājaslapā

un vēl, ja pieņemot darbā, no darbinieka bez iemesla nemaz nav tik viegli tikt vaļā, tad nu pašnodarbinātā statuss nav tik "stiprs"...
Putnins_a
Putnins_a 21.10.2009 19:37
201 сообщение на сайте
ja Jūs rakstāt, ka esat grāmatvedis - kā tad Jūs neko nezināt par nodokļiem?
Putnins_a
Putnins_a 21.10.2009 19:52
201 сообщение на сайте
Ja Jums pretī tiem 280Ls ieņēmumu nebūs izdevumi, tad katru mēnesi Jums būs jāsamaksā 54.86 soc.nodoklis un tad vēl nākošajā gadā - IIN pēc gada deklarācijas rezultātiem.
Gaandrejeva
Gaandrejeva 21.10.2009 20:15
51 сообщение на сайте
Vai jau reģistrējāties kā saimn.darbības veicējs? VID nemaz tik viegli nereģistrēs, prasīs līgumu un ja būs darba līguma pazīmes nereģistrēs. Darba vieta jau var gribēt nez ko, bet reāli var tas neiznākt. Ar to būtu jāsāk.
Ilma
Ilma 21.10.2009 21:25
30495 сообщений на сайте
nu nezinu, mani piereģistrēja un neko neprasīja... ko ta šie tramdīs, ja lielākā daļa aizies ēnu ekonomikā?!
Putnins_a
Putnins_a 21.10.2009 22:20
201 сообщение на сайте
http://www.ikl.lv/ru/pasnodarbinatais.htm
Ambera
Ambera 21.10.2009 23:19
21759 сообщений на сайте
Ilma

VID šodien pie pašnodarbinātā reģistrācijas vairs neprasa neko, izņemot uzrādīt pasi.

Tie laiki jau pagātnē, kad prasīja arī līgumu.

Nezinu, pa kuru laiku tas viss mainījās, bet tas nu ir noticis fakts.

Ej tik un reģistrējies uz nebēdu. Nevienam vairs nekas neinteresē.
Aivars007
Aivars007 22.10.2009 08:12
26984 сообщения на сайте
Skaidrs:-|
Ilma
Ilma 22.10.2009 08:59
30495 сообщений на сайте
Paldies par atbildēm!Bet es neesmu grāmatvede,iesācēja tikai.Darbsgatavo līgumu lai varētu reģistrēties VID, bet es neesmu droša vai to vēlos.
Vinmis
Vinmis 22.10.2009 18:39
2 сообщения на сайте
Nu ja maksā veco algu + nodokļus, tad atšķirība it kā nav.Bettā ir bezkaunība no darba puses.Domāju, ka Jūs būsiet zaudētājs.Atvaļinājumu nenaksā, slimības lapu nemaksā.Bet ja citādi netur ko tad darīt, neko:-|
Ilma
Ilma 22.10.2009 18:54
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.