Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
VID EDS nodokļu maksātāju dati К списку тем
Ответы (10)
Ja reģ.EDS,tad kreisajā pusē ir NMDS ( tā laikam ), bet redzēt var tikai tas kuram ir paraksta tiesības.
To NMDS es redzu ,bet man kaut kur esot ķeksītis jāieklabina ,lai tiktu tiem datiem kāt. Man parādās uzraksts, ka neesmu reģistrēta .
1. Jāizvēlas „Tiesības”
2. Jāizvēlas nodokļu maksātājs
3. Jāuzklikšķina uz amatpersonas vārda, uzvārda
4. Jāizvēlas „Atzīmēt” virs kolonnām „Iesniegt” un „Savi dok.”, lai kolonnā „Iesniegt” rūtiņas tiktu atzīmētas, bet „Savi dok.” – tukšas.
5. Jānospiež „Saglabāt uzstādījumus”
Ja visas iepriekšējas darbības ir pareizi veiktas, tad, amatpersonai ieejot sistēmā dokumentu sarakstā blakus dokumentiem, kuriem ir statuss „Gatavs iesniegšanai” ir jāparādās hipersaitei „Parakstīt un iesniegt”.
Paraksta saņemšanai:
1. Nospiediet „Parakstīt un iesniegt”
2. Sagaidiet, kad uz lietotāja e-pastu atnāk vēstule ar drošības kodu un ievadiet drošības kodu
3. Nospiediet „Iegūt elektronisko parakstu”
2. Jāizvēlas nodokļu maksātājs
3. Jāuzklikšķina uz amatpersonas vārda, uzvārda
4. Jāizvēlas „Atzīmēt” virs kolonnām „Iesniegt” un „Savi dok.”, lai kolonnā „Iesniegt” rūtiņas tiktu atzīmētas, bet „Savi dok.” – tukšas.
5. Jānospiež „Saglabāt uzstādījumus”
Ja visas iepriekšējas darbības ir pareizi veiktas, tad, amatpersonai ieejot sistēmā dokumentu sarakstā blakus dokumentiem, kuriem ir statuss „Gatavs iesniegšanai” ir jāparādās hipersaitei „Parakstīt un iesniegt”.
Paraksta saņemšanai:
1. Nospiediet „Parakstīt un iesniegt”
2. Sagaidiet, kad uz lietotāja e-pastu atnāk vēstule ar drošības kodu un ievadiet drošības kodu
3. Nospiediet „Iegūt elektronisko parakstu”
Ambera - neiet runa par dokumentu nodošanu , bet par to , lai EDSā varētu redzēt nodokļu stāvokli. Dokumentus ar elekrtonisko parasktu jau iesniedz 3 gadus. Vienkārši gribas pārbaudīt vai ar nodokļiem viss ok un nav jāskrien uz VIDu.
idetiski kā Ambera apraksta, jāsaliek ķeksīši arī pie NMD
Bruklena 22.10.2009 11:51
211 сообщений на сайте
211 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть