Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Программа Horizon start К списку тем
Ответы (79)
Slavēšanai vajag īpašas dotības.
No manis, piemēram, kādu atzinīgu vārdu izspiest - kā no miroņa p****
No manis, piemēram, kādu atzinīgu vārdu izspiest - kā no miroņa p****
Людмила_ст, а с какими программами Вы сравниваете Horizon? Не далее как вчера имел возможность заценить сего зверя...
Mafia 05.11.2009 14:57
89 сообщений на сайте
89 сообщений на сайте
Aivar! Nafig visus rubuļus! Vai nevajadzētu ieraut kādu šļaku par godu atmiņām no jaunībsdienām? Atcerēsimies, kā soļojām demonstrācijās,...;-)
Ivan_s 05.11.2009 23:09
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Ticcu jau ticu, ka bērniem... Cerams, ka ne Bērnu slimnīcai...
No manis arī dēls kādreiz aizņēmās rubli, un apsolīja, ka no savas pirmās pensijas man to parādu atdošot...
Ivan_s
Ieraut jau varētu, ja vien es nebūtu nedzērājs.
Kādreiz par rubli (neatceros - mēnesī vai gadā) biju kaut kādas tur Andropova laiku pretdzērāju biedrības biedrs. Tai biedrībai Rīgā toreiz notika pat kaut kāds visas PSRS kongress vai konference, jupis viņu tagad zina, kā tas viss toreiz saucās. Bet rublis bija biedra nauda, to labi atceros. Kur tie visi rubļi palika, Dievs to zina...
Tā ir ar to rubli - kas biedra naudai, kas bērniem, kas sazin vēl kur... Tā laikam daudz nesavākšu tam anti-fanu klubiņam... Varbūt būs jāvēršas pie Guntas... Ja jau Ludmila atsaka - nogriež kā ar nazi, ka nē un nē.
No manis arī dēls kādreiz aizņēmās rubli, un apsolīja, ka no savas pirmās pensijas man to parādu atdošot...
Ivan_s
Ieraut jau varētu, ja vien es nebūtu nedzērājs.
Kādreiz par rubli (neatceros - mēnesī vai gadā) biju kaut kādas tur Andropova laiku pretdzērāju biedrības biedrs. Tai biedrībai Rīgā toreiz notika pat kaut kāds visas PSRS kongress vai konference, jupis viņu tagad zina, kā tas viss toreiz saucās. Bet rublis bija biedra nauda, to labi atceros. Kur tie visi rubļi palika, Dievs to zina...
Tā ir ar to rubli - kas biedra naudai, kas bērniem, kas sazin vēl kur... Tā laikam daudz nesavākšu tam anti-fanu klubiņam... Varbūt būs jāvēršas pie Guntas... Ja jau Ludmila atsaka - nogriež kā ar nazi, ka nē un nē.
Ludmila_st_
05.11.2009 16:17
ir ar accor strādāts, ar tildi
Тогда понятно. Сочувствую.
05.11.2009 16:17
ir ar accor strādāts, ar tildi
Тогда понятно. Сочувствую.
Mafia 06.11.2009 08:59
89 сообщений на сайте
89 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения