Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Программа Horizon start К списку тем

Программа Horizon start
добрый день!скажите пожалуйста кто то пользовался этой программой?если да,то как программа? спасибо.
Beril
Beril 23.10.2009 10:17
27 сообщений на сайте

Ответы (79)

Ludmila

Es spītīgi palieku pie sava - degvielu noraksta uz izdevumiem atbilstoši ceļazīmei, nevis kaut kādai mistiskai izdomātai pavadzīmei no noliktavas.

Tāpēc jau es tik ļoti "mīlu" Apvārsni, ka visādas pārgudrības jāizdomā, lai kārtotu ikdienišķu grāmatvedības uzskaiti.

Makssoft

Litrus es grāmatvedības programmā neuzskaitu. Šim mērķim man pietiek ar *.xls.

Lai programmā uzskaitītu litrus, tad patiešām jāpaklausa Ludmilai un tie vispirms jāieliek noliktavā ar saņemšanas pavadzīmi, un tad, protams, tos var "dabūt ārā" atkal ar pavadzīmi. Padomājiet, cik nevajadzīgu (manuprāt) dokumentu man šādā gadījumā vēl būs jāsaražo. Traks varēs palikt.

Degvielu pērk autovadītājs, ceļazīmi sagatavo un iesniedz autovadītājs ar visu aprēķinu - litri un lati. Man tas viss tikai jāiegrāmato, neuzskatu par vajadzīgu ražot vēl kādus dokumentus. Autovadītāji ir iemācīti sastādīt ceļazžimi tā, lai atliktu to tikai iegrāmatot - izlietoto degvielu uz izdevumiem, samazinot krājumu atlikumu.
Aivars007
Aivars007 27.10.2009 10:56
26984 сообщения на сайте
ceļazžimi = ceļazīmi
Aivars007
Aivars007 27.10.2009 10:57
26984 сообщения на сайте
tad jau jums visas iespējas - pievienojiet transporta moduli.

nu tad manuprāt to var vienkāršāk izdarīt caur avansa norēķiniem?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.10.2009 11:38
2557 сообщений на сайте
Aha, vēl vienu moduli - naudu mums nav kur likt.

Labāk es to naudu nodzeru, vismaz dullums galvā uz kādu laiku, nekā grūst rīklē tiem nagu maucējiem par katru moduli.
Aivars007
Aivars007 27.10.2009 16:22
26984 сообщения на сайте
paklau- nu pamain attieksmi:) atteikties no tā darba tu negribi, no programmas- vismaz pamatoti- nevari- tad jāmaina attieksme, un jāatrod labās lietas. vai nu programma ir tā vērta lai sev radītu dzīvē tādu stresu?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.10.2009 16:25
2557 сообщений на сайте
Nav man ikdienā nekāda stresa. Daru savu darbiņu, un nedomāju par to, cik ļoti man tā programma nepatīk.

Stress uzrodas tad, kad kāds saka par šo programmu kaut ko labu.

Aivars007
Aivars007 27.10.2009 17:03
26984 сообщения на сайте
Aivar- var jau ienīst apvārsni bet lasot Jūsu komentāreus un problēmas- nu teiksi kā jauns slikti iebraukts zirgs- kā ielikts ilksīs ne pa labi ne pa kreisi.

Tā pati degviela- kāda velna pēc vadest ekselā ja visu var iesist apvārsni pa noliktavām ( protams ar galvu paveidojot kodus un izmantojot starpkontus jo ja izdevumus grib kārtot caur noliktavu tad avansierī jāizmanto starpkonts summu kontrolei. Savukāt katrs degvielas lietotājs viena noliktava un mēneša beigās automātiski ģenerē norakstīšnas pavadzīmi no šis noliktavas norakstot vajadzīgos degvielas litrus( reģistrē datorā vai nu katru ceļazīmi vai to kopsvilkumu. TIKA JĀVĒLAS IZMANTOT PROGRAMMU UN TO IZPRAST.Sēžoties pie programmas ar tekumu "PRETĪGA"tas pats kas apsēties pie galda kurš klāts ar kolosāli klātiem ēdieniem un viens nobļausies- te muš bļodā- visiem apetīte vējā...

Bez tam nu galīgi nesaprotu kāds sakars norakstīšanas dokumentiem ar klientiem???? Pa šiem gadiem tikai dažas reizes sadūros ar reģistru sagatavošnu kuros būtu derējis klients betv arī tad tiku galā ar papildgrāmatojumiem realizācijas vai apgādes dokumentos.

Var daudz ja grib bet ja programma riebjas tad gandrīz vai kā "Sliktam dejotājam.....traucē " pārfrazējot "ietiepīgam un neelastīgam grāmatvedim programma traucē"LOL
Guntagermane
Guntagermane 27.10.2009 20:36
1303 сообщения на сайте
я приходую топливо на склад-по автомовилям, на каждый отдельно, (по картам из счета поставщика), после путевки от водителя -списываю.

не вижу проблем.
Tatjana20
Tatjana20 27.10.2009 21:17
1635 сообщений на сайте
и по литрам и по сумме. и остаток есть
Tatjana20
Tatjana20 27.10.2009 21:18
1635 сообщений на сайте
Noliktava un automašīnas tvertne ir dažādi jēdzieni!Aivaram piemīt loģiskā domāšana, atšķirībā no viena otra cita!!:-D
Japaina
Japaina 27.10.2009 21:34
10269 сообщений на сайте
Ticiet vai neticiet - man vienalga, ko kurš no foruma lietotājiem par mani domā.

To, ka esmu spītīgs, es nemaz arī nenoliedzu.

Taču, kāpēc man būtu jāfantazē, ka degviela nonāk noliktavā, ja faktiski tā nonāk automašīnas degvielas tvertnē, to es patiešām nesaprotu.

Es daudz ko esmu iemācījies Apvārsnī, un mācīšos arī turpmāk, jo nekas cits jau neatliek, ir jāstrādā. Bet tas man nekad netraucēs kritizēt šo programmu tās sarežģītības (un reizēm arī absurda) dēļ.

Norakstīšanas dokumentiem ar klientiem nav sakara, tas tiesa. Grāmatvedības reģistrs un klients (debitors, kreditors) bija minēts pavisam citā sakarā.

Un vai loģiski ir tas, ka viens un tas pats klients man ir jātaisa gan par debitoru, gan par kreditoru? Ja savukārt, nenorādu šo statusu, tad arī putra sanāk.

Laikam man būs jābeidz par šo "supergudro" programmu izteikties.

Zinu, ka ir grāmatveži, kuriem patīk vienu un to pašu skaitli izvazāt pa n-tajiem kontiem, bet man tas riebjas. Tāpēc arī manas emocijas tādas.

Japaina

Paldies par atzinīgu vārdu. Par loģikas trūkumu nekad neesmu sūdzējies, tas gan.

Gunta un Ludmila

Es cienu to, ka Jūs šajā programmā zināt 100 reizes vairāk par mani, bet tas nenozīmē, ka man tā programma jāslavē. Tā patiešām ir tik daudz apkārta ar moduļiem un "navorotiem", ka šķebina, lai neteiktu rupjāk.

Esmu runājis. Āmen.
Aivars007
Aivars007 27.10.2009 22:37
26984 сообщения на сайте
>>Aivars007>>spītība virza progresu.Parapvāršņa_horizontu piekrītu Jūsu viedoklim pilnībā, ir bijusi saskarsme.
Japaina
Japaina 27.10.2009 22:49
10269 сообщений на сайте
Айвар, бензин на склад это не самое страшное в увисе:-D с этим можно мириться, а если самому и путевки сочинять не нужно, то вообще красота,а вот много всего, что шиворот -навыворот, это да, но я все время считала, что у меня другой менталитет, казалось бы все может быть намного проще и удобней...но если и Вам не так... то....
080808
080808 28.10.2009 07:42
1582 сообщения на сайте
Par noliktavu- un pēc būtības jebkura materiālo vērtību glabāšanas vieta ir noliktava ( vienā gadējumā ēka; otrā šķūnis; trešjā skabbarības tvertne; jeb degvielas cisterna- kādēļ lai 'mašīnas bāka nebūtu maza bet noliktava kurā glabājas šofera atbildībā esoša degviela par kuru viņš ir atbildīgs???)

Šai gadījumā programmas parametrs tiek pielāgots uzskaites vajadzībām- bet te nu katram savs risnājums Ja par manu progtrammas slavēšanu- izsaku viedokli kā lietotājs jo piegriezies ka par labu mantu kāds maļ un maļm tikai sliktu. Manu viedokli ka programma laba ( pašreizējā kondīcijā) neviens neizmainīs bet Aivara ka slikta- arī nē. Tur acīmredzot laikam jāpaiet je arī nekd viņš šo programmu nepieņems Ne jau velti- vienam māte vienam meita.

Pacentīšos par programmu neiztaikties gadījumos kad Aivars viņu nozākājis.Domāju ka tas jau sāk izskatīties pēc Divkaujas- es labu- Viņš vēl papildus samazgas un ortrādāk .

Veiksmi visiem gan apvāršņa nīdējiem gan faniem kā arī jauniesācējiem darbā ar apvārsni.:-)
Guntagermane
Guntagermane 28.10.2009 13:52
1303 сообщения на сайте
>>Guntagermane>>cik saprotu, Jūs esiet apguvusi vienu progu un to slavējiet.Apsveicami!Ja būtu apguvusi arī kādu citu, būtu ar ko salīdzināt un domas varētu mainīties par 180 grādiem.Mašīnas bāka=noliktavu:-O
Japaina
Japaina 28.10.2009 17:00
10269 сообщений на сайте
Par programmas vienas apgūšanu- nu galīgi neatbilst realitātei vienīgi nejūtos tik bagāta lai ik pa brīdim tās mainītu.

Katrā ziņā uzskatu ka Apvārsni slavēt ir daudsz pamatotāk un objektīvāk nekā Zalkti.Sevišķi ja strāda tīklā veirāki darbinieki ar vienu programmu
Guntagermane
Guntagermane 29.10.2009 13:43
1303 сообщения на сайте
Katram jāpēerk tāda programma, kāda viņam vajadzīga.

Mana dzīves pieredze rāda, ka lietotājs neprot izmantot to, kas viņam dots! Tāpēc, pirms "izmest" naudu, jāsaprot, kas vajadzīgs. Lielais Apvārsnis (riebj man tie anliskotie nosaukumi!) reti kuram vajadzīgs, ļoti reti.

Es ar Apvārsni esmu strādājusi un pilnībā piekŗītu Aivara viedoklim - man nepatika. Ļoti. Jā, noliktavas aprēķini labi, to ir daudz un dažādi. Tik dažādi, ka nesaproti, vai tur vispār kaut kas pareizi ir aprēķināts.

Bet finanšu sadaļa - jēla. Programma nav domāta grāmatvežiem. Pie tam - man nekad nav patikušas programmas, kas uzkundzējas ar saviem ideālajiem aprēķiniem, kurus gandrīz nav iespējams mainīt, labot.

Man nepatīk Apvārsnī savārstītās likumdošanas atskaites - kamēr atrodi, kur tās atrodas, jo sauc tās ne jau btā, kā tās patiešām saucas...!

Un tas, ka viens partneris jāievada 3 reizes ir pilnīgs nonsens! Uztaisīt savstarpējos norēķinus... augstākā pilotāža!

Un tie arhaiskie nosaukumi - Apgāde, piemēram. Uzreiz sajūtos 1930.gadā!
Andaz
Andaz 04.11.2009 13:20
27892 сообщения на сайте
Aivars007
Aivars007 04.11.2009 16:55
26984 сообщения на сайте
Pilnībā piekrītu Andaz, jo arī bija saskarsme ar Apvāršņa_horizontu, daudz fīčas bez loģiskuma, kam saskarsme ar grāmatvedību.Diemžēl....:-<
Japaina
Japaina 04.11.2009 22:29
10269 сообщений на сайте
Ideja - nodibināt anti-Apvāršņa (Horizon) fanu klubu. Izskatās, ka trīs jau ir, sarētu samest pa rublim.
Aivars007
Aivars007 05.11.2009 09:30
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.