Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Программа Horizon start К списку тем

Программа Horizon start
добрый день!скажите пожалуйста кто то пользовался этой программой?если да,то как программа? спасибо.
Beril
Beril 23.10.2009 10:17
27 сообщений на сайте

Ответы (79)

"И еще, разве разрабатываемое Вами, Makssoft, программное обеспечение не самое лучшее? Признайтесь! " - оно самое лучшее для меня, ещё для тех пользователей, кто его выбрал, но оно не самое лучшее для всех. И соответственно не самое лучшее в Латвии, впрочем, как и любое другое.
Makssoft
Makssoft 23.10.2009 20:56
24096 сообщений на сайте
"это нужно делать лучше всех, правильно?" - неправильно, на мой взгляд надо делать так хорошо, как можешь или более того, без оглядки на то, что делают другие.
Makssoft
Makssoft 23.10.2009 21:01
24096 сообщений на сайте
Нет, Makssoft, это слишком скучно! Намного интереснее, как в той извесной стране: "Здесь приходится бежать со всех ног, чтобы только остаться на том же месте! Если же хочешь попасть в другое место, тогда нужно бежать по меньшей мере вдвое быстрее!" (с) Керролл.

То есть быстрее "коллег по цеху".
Kenguri
Kenguri 23.10.2009 21:13
нет сообщений на сайте
Так Вы вместо того, чтоб бежать быстрее в своём направлении, ещё тратите время на то, чтоб оценивать, кто там с какой скоростью и в какую сторону бежит из ваших коллег?

Очень "интересное" занятие. Мне жалко тратить на это своё время. Мне интереснее в это время развивать СВОЙ продукт или потратить это время на себя и своих близких.
Makssoft
Makssoft 23.10.2009 21:20
24096 сообщений на сайте
Ludmila_st

Varu arī šeit uzrakstīt.

Preču apgrozījums noliktavā (konkrēti - sasummēts pa grupām).

Virsgrāmatā ir viena summa, šajā apgrozījumā jau pavisam cita.

Tas ir garš stāsts, arī konsultanti ar to netika galā, kamēr beigās tomēr pats atradu, lai arī man nav sertifikāta "erudīts". Iemesli tai atšķirībai ir vairāki, un droši vien vēl joprojām daudzi tādi, kurus es nemaz vēl nezinu.

Man ir škrobe tikai tāpēc, ka - ja jau tā programma tik gudra, tad lai neļauj veikt darbības, kuras pēc tam izkropļos kādu citu pārskatu.

Saprotu, ka tā ir (tiek) pielāgota visiem dzīves gadījumiem, bet ja man tajā bezmaz vai stundu jārokas, kamēr atrodu vajadzīgo opciju (piemēram, kādas tabulas izskatam jāpievieno viens stabiņš), nekad mūžā šādu programmu nenosaukšu par ērtu un par draudzīgu lietotājam. Labākais, ka pēc stundas meklēšanas dažkārt izrādās, ka vajadzīgā apzīmējuma nemaz nav, kaut gan attiecīgajā dokumentā tas ir.
Aivars007
Aivars007 24.10.2009 05:42
26984 сообщения на сайте
Aivars007>jums vai ta fms konsultē?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 24.10.2009 21:56
2557 сообщений на сайте
Man arī Apvārsnis nepatika

Jā, tur ir daudz kas, bet man riebjas programma, kas uzkundzējas ar savu gudrību. Izrēķina kaut ko, bet izlabot vairs nevar
Andaz
Andaz 24.10.2009 21:58
27892 сообщения на сайте
Anda

Es stundām varētu stāstīt par visām tām pārgudrībām, kas tajā programmā ir. Stulba programma - tas vēl maigi teikts.

Varētu jau arī šo to izlabot, ja vien to Ķīnas ābeci varētu izprast.

Ludmila

Manā gadījumā ir 2 konsultanti, viens no tiem FMS, kuri ar mani sen vairs nesarunājas. Jo gribēja man mācīt grāmatvedību un ātri vien aplauzās.

Otru nenosaukšu, jo tie vēl ar mani sarunājas, bet beigās šad tad sanāk, ka es viņus esmu nokonsultējis.

Seļavivčik takoj.
Aivars007
Aivars007 24.10.2009 22:40
26984 сообщения на сайте
izlabot jau var daudz ko gan.

/ bet ja ar tādu nepatiku.../

/ nu man drausmīgi riebj tildes jumis, nu pilnīgi nesaprotama, bet katrā tēmā to nogurdinoši atgādināt:)
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 25.10.2009 14:35
2557 сообщений на сайте
Ja riebjas - tad nevajag ar to strādāt! Nopērciet to, kas labāk patīk!
Andaz
Andaz 25.10.2009 15:10
27892 сообщения на сайте
Ja man būtu tā naudiņa, kas guļ jūras dibenā...

Ko tikai visu mēs nenopirktu...
Aivars007
Aivars007 25.10.2009 19:23
26984 сообщения на сайте
Aivars007

Nu nav tā programma tik pārgudra

Sāku pirms 10 gadiem ar DOS vidē Apvārsni - bija izieti tikai 15 vakaru datorkursi - programmas izplatītāji dažas stundas uz vietas parādīja programmu un viss. Pārējās konsultācijas pa telefonu. Pirms 5 gadiem UVIs. Tagad izplatītāji jau attālināti var uzlikt jaunu versiju. Ja slinkums veidot kādu jaunu veidlapu vai labot programmas veidlapu, var jau saukt konsultantu.

Katrs jau pieradis strādāt ar savu programmu, un, protams, tā liekas pati labākā pasaulē. Un katram uzņēmumam jau arī sava specifika - vienā strādājošiem mēnešalga, citā - stundu likmes vai gabaldarbs. Vienam noliktava veikala precēm, cits no rezerves daļām vai izejmateriāliem gatavo visādus verķīšus un tādus andelē tālāk. Es par Horizon Start, bet, ja būtu iespēja, strādātu arī ar citu. Kādreiz jau vajag arī kādas pārmaiņas.
Stradniex
Stradniex 26.10.2009 16:47
573 сообщения на сайте
Man, piemēram, nepatīk tas, ka dokumentu "grāmatojuma reģistrs" nevar attiecināt pret klientu.
Aivars007
Aivars007 26.10.2009 17:00
26984 сообщения на сайте
bet Aivars- bet ja dokumentu var attiecināt pret klientu- tam vienmēr tak atrodas vieta kur ierakstīt.

/ man atkal nepatīk to reģistru izmantot
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 26.10.2009 21:11
2557 сообщений на сайте
Es neprotu bez tiem grāmatvedības reģistriem iztikt. Piemēram, degvielas izlietojums katram darbiniekam katru mēnesi saskaņā ar ceļazīmi. Kādu dokumentu lai piemēro, ja ne to pašu reģistru?
Aivars007
Aivars007 27.10.2009 08:40
26984 сообщения на сайте
bet degviela kāda? ti ar kartēm pirkta vai kā?

degvielu uzskaita noliktavā?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.10.2009 08:56
2557 сообщений на сайте
Degviela - tāda, ko ielej automašīnas degvielas tvertnē - gan benzīns, gan dīzeļdegviela, kā nu kuram auto.

Jā, nopirktā degviela tiek uzskaitīta D2110, izlietotā - D7510 - atbilstoši ceļazīmei, katru mēnesi, kā tam arī ir jābūt.

Man nekad nav bijusi tāda "mode" visu norakstīt izdevumos iegādes brīdī bez jebkādas kontroles. Citi tā var atļauties, es nē. Man ir cita pieeja materiālo vērtību uzskaitei.

Kā degviela pirkta - tam nav izšķirošā nozīme - pērk gan par skaidru naudu, gan arī ar uzņēmuma kartēm. Vienalga visa nopirktā degviela vispirms nonāk D2110.
Aivars007
Aivars007 27.10.2009 09:04
26984 сообщения на сайте
ja saņemšanu uzskaita noliktavā, tad arī norakstīšanu veic noliktavā.un tur jau ir dažādi veidi kā norakstīt uz "cilvēku".

1) jau pie saņemšanas- uzskaitīt uz katru- ti saņem jau mašīna, noliktava=mašīna, un tad norakstīšanas PPR mēneša beigās no taš pašas mašīnas.

2) vai norakstīt uz> katru cilvēku.

tad arī noliktavas atlikumi būs korekti ar konta atlikumu
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.10.2009 09:12
2557 сообщений на сайте
atkarībā no tā cik cilvēku atskaitās - apdomātu arī uzreiz izveidot dok. veidu, ar visiem datiem, lai atliek ievadīt tik datumu un skaitu...
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.10.2009 09:16
2557 сообщений на сайте
учёт денег, заплаченных за бензин (неважно как - наличными или безналичными) и учёт самого бензина - это два РАЗНЫХ учёта ИМХО. Когда их пробуют соединять - получают проблемы.
Makssoft
Makssoft 27.10.2009 09:54
24096 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.