Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
бухгалтер по материалам + кладовщик К списку тем
Artel 05.11.2009 21:33
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Ответы (39)
Labāk izklausās, ja stāsta, bet uzrakstīšu.
Zvans uz radio:
- Передайте самые сердечные поздравления Владу от всего сердца, до члена"
- До кудо???"
- Дочь Лена! Придурки!
Zvans uz radio:
- Передайте самые сердечные поздравления Владу от всего сердца, до члена"
- До кудо???"
- Дочь Лена! Придурки!
Aivar, es neiešu nekur neko atstridēt.
Esmu stradājusi valsts iestādē. Un savā laikā arī dabūju būt ļoti principiālā - man lika pildīt pienākumus gan grāmatveža, kas aprēķina algas u.c., gan arī kasieres, kas tas algas izmaksā.
Štatu sarakstu ar vadītāju kopā skatījamies, lai pārkapumi nebūtu.
Esmu stradājusi valsts iestādē. Un savā laikā arī dabūju būt ļoti principiālā - man lika pildīt pienākumus gan grāmatveža, kas aprēķina algas u.c., gan arī kasieres, kas tas algas izmaksā.
Štatu sarakstu ar vadītāju kopā skatījamies, lai pārkapumi nebūtu.
Zvans uz biroju:
-Labdien!
-Zdrastvuice!
-Vai Māris ir?
-Ņet, Marisa ņet.
-Bet kur viņš ir?
-A Kurviņš u nas vobšče ne rabotajet!!!:-O
-Labdien!
-Zdrastvuice!
-Vai Māris ir?
-Ņet, Marisa ņet.
-Bet kur viņš ir?
-A Kurviņš u nas vobšče ne rabotajet!!!:-O
Ivan_s 05.11.2009 23:11
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Vai Jums neliekas, ka paši esat sev uztaisījuši problēmu, iekļaujoties demagogijā un pieminot stulbās anekdotes.
Laikam jau pašiem nav pārāk daudz darba, ja sēžat šeit un velkat šo sarunu. Saruna jau nomainīja virzienu, runājot par pavisam citu tēmu.
Laikam jau pašiem nav pārāk daudz darba, ja sēžat šeit un velkat šo sarunu. Saruna jau nomainīja virzienu, runājot par pavisam citu tēmu.
Artel 06.11.2009 02:12
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Artel
Mums patīk problēmas, mēs esam starā no tām.
Mums šķiet kruta un kūl iekļauties demagoģijā un pieminēt stulbas anekdotes, jo neviens no mums laikam nav tik gudrs kā Jūs. Mums vēl augt un augt līdz Jūsu līmenim.
Mums pavisam nav darba, jo pl.22 - 23 varam atļauties visas Jūsu pieminētās greznības.
Tādi nu mēs esam - mazie meža dīvainīši.
Bet Jūs - Jūs nenāciet mūsu smilšu kastē spēlēties - mēs varam nejauši saburzīt Jūsu kleitiņu vai nodarīt kādu citu skādi. Ejiet citā smilšu kastē spēlēties.
Un nesērojiet - gan jau arī Jūsu smilšu kastē kāds iečurās.
Jauku darba dienu un saulainas brīvdienas!
Mums patīk problēmas, mēs esam starā no tām.
Mums šķiet kruta un kūl iekļauties demagoģijā un pieminēt stulbas anekdotes, jo neviens no mums laikam nav tik gudrs kā Jūs. Mums vēl augt un augt līdz Jūsu līmenim.
Mums pavisam nav darba, jo pl.22 - 23 varam atļauties visas Jūsu pieminētās greznības.
Tādi nu mēs esam - mazie meža dīvainīši.
Bet Jūs - Jūs nenāciet mūsu smilšu kastē spēlēties - mēs varam nejauši saburzīt Jūsu kleitiņu vai nodarīt kādu citu skādi. Ejiet citā smilšu kastē spēlēties.
Un nesērojiet - gan jau arī Jūsu smilšu kastē kāds iečurās.
Jauku darba dienu un saulainas brīvdienas!
Artel 06.11.2009 12:40
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть