Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
"VGK plus" abonements К списку тем
Ответы (25)
Organizēsim kolektīvu boikotu?
Vienas "sama buxgalter" dēļ?
Nu nē, es personīgi uzskatu zem sava goda kaut ko tādu.
Dzīve turpinās.
Man ir savs saraksts ar šīm "sama buxgalter", ar to man pietiek.
Lai visiem jauka diena!
Smaidiet, smaidiet, un labi būs, un labi būs!
Drīz Ziemassvētki, kļūs gaišāks, arī sirdī.
Vienas "sama buxgalter" dēļ?
Nu nē, es personīgi uzskatu zem sava goda kaut ko tādu.
Dzīve turpinās.
Man ir savs saraksts ar šīm "sama buxgalter", ar to man pietiek.
Lai visiem jauka diena!
Smaidiet, smaidiet, un labi būs, un labi būs!
Drīz Ziemassvētki, kļūs gaišāks, arī sirdī.
Organizēsim kolektīvu boikotu?
Inst 23.11.2009 12:39
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
1.Интересно,а такие"алисы" и прочие возмущающиеся платят сайту денежку....
2.И вообще мы флудим в свете последних изменений в законодательстве,нормативке,без слез и юмора читать прожекты правительства нельзя.
2.И вообще мы флудим в свете последних изменений в законодательстве,нормативке,без слез и юмора читать прожекты правительства нельзя.
Kāpēc tādi dīvaini jautājumi rodas? Katrs taču izlemj pats ko darīt.
Tāda tipa jautājumi ir tas pats, kas, ja es, piemēram, rakstītu "Lilit" redakcijai vai man vērts abonēt žurnālu vai nē. Kā Jūs domājat, ko viņi atbildētu?
Tāda tipa jautājumi ir tas pats, kas, ja es, piemēram, rakstītu "Lilit" redakcijai vai man vērts abonēt žurnālu vai nē. Kā Jūs domājat, ko viņi atbildētu?
Dimma 23.11.2009 14:03
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
es arī sāku apdomāt, tieši tāpat kā Ambera.
Ja man Ambera, Cleo, Inst, Albina, Aivars...... un vēl daži uz e-pastu atrakstītu, lai es kaut ko aizsūtu no veidlapām es ar prieku aizsūtītu! bet, dāvāt sava darba augļus sliņķiem Kāds visu lejupielādē un tik izsūta visiem nemaksātājiem uz e-pastiem. Tas man gaužām nepatīk.
Ja varētu norādīt - kam mēs ļaujam savā glabātuvē viesoties, kam nē - tad gan jautājumi nerastos.
Ja man Ambera, Cleo, Inst, Albina, Aivars...... un vēl daži uz e-pastu atrakstītu, lai es kaut ko aizsūtu no veidlapām es ar prieku aizsūtītu! bet, dāvāt sava darba augļus sliņķiem Kāds visu lejupielādē un tik izsūta visiem nemaksātājiem uz e-pastiem. Tas man gaužām nepatīk.
Ja varētu norādīt - kam mēs ļaujam savā glabātuvē viesoties, kam nē - tad gan jautājumi nerastos.
Laikam jāpiekrīt Andai.
Lai arī forumā esmu salīdzinoši nesen, un arī failu manā glabātuvē ir gaužām maz, tomēr viens no tiem lejuplādēts jau 1255 reizes. Tas laikam par kaut ko liecina.
Lai arī forumā esmu salīdzinoši nesen, un arī failu manā glabātuvē ir gaužām maz, tomēr viens no tiem lejuplādēts jau 1255 reizes. Tas laikam par kaut ko liecina.
Atvainojos, Aivars007, bet nekādi nemazinot tieši šī faila noderīgumu, atļaušos izteikt viedokli, ka tās 1255 reizes liecina {tikai} par Jūsu personisku popularitāti un faila aizraujošu nosaukumu. Nu es arī tūlīt pat paskatījos kas tas par populāru failiņu. Re! nu jau sanāk ka failiņš lejupielādēts 1256 reizes.
Kādā ziņā Jūs piekrītat Andai ? Ka ir pienācis laiks šķirstīt foruma iemītniekus pēc izglītības un audzināšanas līmeņa? Vai ir vērts lieki piepūlēties...
Katrā ziņā es esmu tā, kas vairāk paņem no foruma nevis dalās. Tāpēc arī man protams nav šaubu par VGK plus abonementu apmaksu.
Kādā ziņā Jūs piekrītat Andai ? Ka ir pienācis laiks šķirstīt foruma iemītniekus pēc izglītības un audzināšanas līmeņa? Vai ir vērts lieki piepūlēties...
Katrā ziņā es esmu tā, kas vairāk paņem no foruma nevis dalās. Tāpēc arī man protams nav šaubu par VGK plus abonementu apmaksu.
Julija_k 23.11.2009 20:44
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Тааак, все старожилы хранилища собираются свои закрыть. Быстренько надо все скопировать:-( А то я ленивая, потом придется самой все рисовать:-(
Es negribēju izcelt sevi, bet tikai pateikt, ka esot neilgu laiku šeit, tik daudz interesentu.
Citiem kolēģiem droši vien interese sniedzas desmitos tūkstošu.
Citiem kolēģiem droši vien interese sniedzas desmitos tūkstošu.
Вот интересно, а если файл скачан 3171 раз это теперь что значит? Пора ограничивать доступ и переставать подписываться?
А я если честно, вообще не поняла, что это за провокация??? Напоминает скрытый призыв к забастовке. Я например продлевать буду и мне своего хранилища не жалко, пусть ВСЕ (абонементы ВГК+) пользуются. Знаете говорят "Бог даёт дающему" и я с этим согласна.
Dots devējam atdodas! Es arī parakstīšos, jo ir brīži, kad jāpakonsultējas un dažs labs papīrītis vajadzīgs.:-D
Būsim labestīgi,drīz jau arī pirmā advente!:-D
Būsim labestīgi,drīz jau arī pirmā advente!:-D
Amuil, Ambera Jums apliecinās to, ka pārstājot būt par VGK+ abonentu, lietotāja failu glabātuve, ja vien pats to neesi iztīrijis tukšu - saglabājas.
Par ielādes daudzuma rādītāju.
Tas ir objektīvs rādītājs tikai apmeklētāju skaitam. Citādi nemaz nevar redzēt, *kas lācītim vēderā*...
Es arīdzan esmu piedāvājumus apskatījusi. Daudzi ir bijuši lieliski pēc idejas, daudzi - kopumā, citi - pārveidojot izmantojami, vēl citi - ne šis ne tas...
Protams, ka daži bija patīkams pārsteigums un tāpec izmantojami. Un, Paldies par to! Jo kuram gan būtu prieks lieki tērēt savu laiku.
Tā kā nav nekādas vajadzības arī šajā ziņā ko pārspīlēt.
Tā viš ir.
Par ielādes daudzuma rādītāju.
Tas ir objektīvs rādītājs tikai apmeklētāju skaitam. Citādi nemaz nevar redzēt, *kas lācītim vēderā*...
Es arīdzan esmu piedāvājumus apskatījusi. Daudzi ir bijuši lieliski pēc idejas, daudzi - kopumā, citi - pārveidojot izmantojami, vēl citi - ne šis ne tas...
Protams, ka daži bija patīkams pārsteigums un tāpec izmantojami. Un, Paldies par to! Jo kuram gan būtu prieks lieki tērēt savu laiku.
Tā kā nav nekādas vajadzības arī šajā ziņā ko pārspīlēt.
Tā viš ir.
Liepupe 24.11.2009 10:41
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es pēdējā laikā ļoti reti izmantoju failus, taču tomēr, ja man vajag es zinu kur varu to vai citu informāciju "novilkt". Man jāmaksā martā un es vienalga maksāšu.Kas gan gadā ir 12 Ls, ja Bilances gada maksa ir 51,34 par reklāmām.Bet te "dzīva"' kustība, pieredzes apmaiņa, viedokļi, veidlapas un daudz kas cits.Noteiktimaksāšu.Šī nebija reklāma, šis bija mans viedoklis:)
Aivareno 24.11.2009 19:27
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
sen laikam te neesmu bijusi, lasot komentārus konstatēju Vai tad tik trakas lietas te jau notiekās, ka sāk rasties tādi jautājumi?
Ņemot vērā, ka es neko daudz diskusijās neiesaistos, neko traku neesmu saskatījis.
Var jau būt, ka kāda kolēģe ir "pāršāvusi pār strīpu", taču negribu uzmesties par soģi.
Ja savā starpā pļāpā, lai pļāpā, man tas netraucē.
Vairāk dusmojos, ja kāds uzdod muļķīgus jautājumus, un tad, kad izsaku šaubas par kompetenci vispār, ņem un aprej, kā jau īsteni latvieši māk apriet. Tad tā šķērmāk ap dūšu paliek, bet... kā jau esmu rakstījis, tad man labāks miegs, ja kāda "sama buxgalter" kādreiz "uzbrauc"...
Var jau būt, ka kāda kolēģe ir "pāršāvusi pār strīpu", taču negribu uzmesties par soģi.
Ja savā starpā pļāpā, lai pļāpā, man tas netraucē.
Vairāk dusmojos, ja kāds uzdod muļķīgus jautājumus, un tad, kad izsaku šaubas par kompetenci vispār, ņem un aprej, kā jau īsteni latvieši māk apriet. Tad tā šķērmāk ap dūšu paliek, bet... kā jau esmu rakstījis, tad man labāks miegs, ja kāda "sama buxgalter" kādreiz "uzbrauc"...
Инарочка -Клео:-D это ВИРУС Я лично мало чем пользуюсь,но подпишусь и даже мысли на эту тему другой не было:-)
Smila 03.12.2009 23:24
1987 сообщений на сайте
1987 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть