Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

2 darba vietas К списку тем

2 darba vietas
Stāsts sekojošs. Uzrakstīju atlūgumu savā darba vietā, solīja palaist pēc 2 nedēļām. Noslēdzu jau jaunu darba līgumu, lai varu uzreiz strādāt citā darba vietā. Ieriekšējā darba vieta (VID) sāka kaut ko ņemties un palaidīs mani tomēr pēc mēneša. Jauno darbu zaudēt negribu. Sanāk, ka 2 nedēļas strādāšu 2 darbos. Nodokļu grāmatiņu no iepriekšējās darba vietas (VID) jau izņēmu (pateicu, ka paņemšu uz dažām dienām) un iesniedzu jaunajā darba vietā. Un tagad es neko nesaprotu. Man teica, ka nodokļu kartes vairs nav. Kā tad lai to VIDu uztaisa kā otro darba vietu?
Ai.aija
Ai.aija 03.12.2009 15:03
9 сообщений на сайте

Ответы (23)

Это в каком лесу надо жить...

Boloņas mežā, Belovežas gāršā...
Aivars007
Aivars007 04.12.2009 19:25
26984 сообщения на сайте
Jautājums. Persona vienā darbā strādā kā algots darbinieks (ar nodokļu grāmatiņu). Otrā darba vietā pieņemts uz bezatlīdzības līguma pamata kā valdes loceklis (valdes priekšsēdētājs), it kā saskaņā VID izskaidrojumiem nav darba ņēmējs otrā darba vietā, jo neveidojas apliekamais subjekts. Vai persona zaudēs atvieglojumus pirmā darba vietā - t.i. neapliekamais un apgādībā, aprēķinot algu ?
Income
Income 07.12.2009 15:33
2 сообщения на сайте
Nezaudē.
Ambera
Ambera 07.12.2009 15:52
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.