Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
uzņēmuma darbības apturēšana uz laiku К списку тем

Salamandra 08.01.2010 19:57
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Ответы (14)
Strādnieki jāatlaiž no darba vai jādod bezalgas atvaļinājums?

Salamandra 09.01.2010 08:37
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Visprātīgākais ar visiem pārtraukt darba tiesiskās attiecības. Ar valdi noslēgt vadības vai pilnvarojuma līgumus bez atlīdzības.
man nav valdes,man ir i/u.

Salamandra 09.01.2010 12:03
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
man nav valdes,man ir i/u.

Salamandra 09.01.2010 12:03
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
VID ir speciāla veidlapa par darbības apturēšanu, paņemiet no viņiem ja liela vēlēšanās un sarakstiet visu kas tur prasīts un būs OK, atskaites piem. gada pārskats u.c. kas nepieciešamas tāpat jāiesniedz.
Un tai veidlapai jāiet pakaļ vai ta ir EDS? Liekas, ka nav.

Squirrel 20.01.2010 12:32
809 сообщений на сайте
809 сообщений на сайте
Ambera! A skazhite, pozalujsta, kakogo soderzhanija dolzno bit soglawenije s rukovodstvom o rabote bez voznagrazdenije.
T.k. u nas na firme tolko direktor rabotaet po 1-mu 4asu v nedelu. nosim pustije ot4eti, zarplatu ne platim, tolko riska nodeva 0.25ls i vsjo.
i zajavlenije v VID ne pisali.
Podskazhite, pozalujsta, 4to-to ewe nuzno?
T.k. u nas na firme tolko direktor rabotaet po 1-mu 4asu v nedelu. nosim pustije ot4eti, zarplatu ne platim, tolko riska nodeva 0.25ls i vsjo.
i zajavlenije v VID ne pisali.
Podskazhite, pozalujsta, 4to-to ewe nuzno?

Horo6o 25.01.2010 15:07
51 сообщение на сайте
51 сообщение на сайте
T.k. u nas na firme tolko direktor rabotaet po 1-mu 4asu v nedelu. nosim pustije ot4eti
Kātad atskaites var būt tukšas, ja direktors tomēr strādā, tad arī alga jāmaksā un nekādas tukšas atskaites .
Kātad atskaites var būt tukšas, ja direktors tomēr strādā, tad arī alga jāmaksā un nekādas tukšas atskaites .
Ko darīt ar darbiniecēm, kuras ir BKA, ja tiek apturēta darbība?

Daigay 09.02.2011 21:31
102 сообщения на сайте
102 сообщения на сайте
Neko.Kā ir bērna kopšanas atvaļinājumā tā paliek.Darbības apturēšana nav uzņēmuma slegšana ( likvidēšana), tādēļ darbiniecēm viņu ststus saglabājas kāds bijis.
Paldies, Ilma. Un man vēl viens jautājums. Laikā, kad darbība tiek apturēta,darbiniecei jāatgriežas darbā pēc BKA. Kā šeit būtu pareizāk rīkoties, jo atstāt darbā nav iespējams.

Daigay 10.02.2011 09:31
102 сообщения на сайте
102 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть