Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
neizmaksāta alga un paziņojums К списку тем
Ответы (28)
Нет, это закон Par valsts sociālo apdrošināšanu
47. Laika periodā no 2009.gada1.jūlija līdz 2012.gada31.decembrim saskaņā ar šo likumu noteikto termiņu, kurā darba devēji reģistrē katru darba ņēmēju Valsts ieņēmumu dienestā pēc darba devēja reģistrācijas vietas, nosaka atbilstoši likumam “Par valsts pensiju un valsts pabalstu izmaksu no 2009.gadalīdz 2012.gadam”.
(16.06.2009. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 01.07.2009.)
http://www.vsaa.lv/vsaa/images/modules/documents/document_818_likums_par_valsts_socialo_apdrosinasanu.doc
47. Laika periodā no 2009.gada1.jūlija līdz 2012.gada31.decembrim saskaņā ar šo likumu noteikto termiņu, kurā darba devēji reģistrē katru darba ņēmēju Valsts ieņēmumu dienestā pēc darba devēja reģistrācijas vietas, nosaka atbilstoši likumam “Par valsts pensiju un valsts pabalstu izmaksu no 2009.gadalīdz 2012.gadam”.
(16.06.2009. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 01.07.2009.)
http://www.vsaa.lv/vsaa/images/modules/documents/document_818_likums_par_valsts_socialo_apdrosinasanu.doc
Nu re, kāda "putra" sanāk, it sevišķi jau pēc tam, ka tas šedevrs par pensijām Satversmes tiesā atzīts par nelikumīgu.
Es atradu izmazmaiņas
Atvainojos par savu nezināšanu.
Tātad ja 25. janvārī tiek pieņemts darbā darbinieks 28. janvārī man jānodod Ziņas par d/ņ.
Pēdējā laikā darbā tik daudz darba, ka nav laika izmaiņas skatities.
Nesaprotu tikai kāpēc VID neko nesaka, jo es līdz šīm nodevu ka parasti līdz 5 datumam.
Atvainojos par savu nezināšanu.
Tātad ja 25. janvārī tiek pieņemts darbā darbinieks 28. janvārī man jānodod Ziņas par d/ņ.
Pēdējā laikā darbā tik daudz darba, ka nav laika izmaiņas skatities.
Nesaprotu tikai kāpēc VID neko nesaka, jo es līdz šīm nodevu ka parasti līdz 5 datumam.
A ko viņiem teikt.Domāju, ka viņi vispār šim dienām lielu nozīmi nepiešķir, protams ja nodod caur EDS.
A ko viņiem teikt.Domāju, ka viņi vispār šim dienām lielu nozīmi nepiešķir, protams ja nodod caur EDS.
Viņi tagad tur VIDā paši vairs neko nesaprot un dzīvo vienā stresā.
Vakar iznāca saruna ar vienu VID nodokļu inspektoru...
Vakar iznāca saruna ar vienu VID nodokļu inspektoru...
Dimma 20.01.2010 10:42
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть