Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kā veidot grāmatvedību
Labdien.Vēršos pie jums cien.Grāmatveži.
Kā veidot grāmatvedību lietotu abģērbu veikalā??
Jau iepriekš paldies.
Ответы (11)
Dīvains jautājums no cilvēka, kurš sevi nosaucis par grāmatvedi.
Ja šeit būtu frizieru forums, piemēram, un kāds frizieris vaicātu - kā apgriezt matus 22 gadus jaunam puisim?
Nu apgriezt matus puisim gan nav nekāda māksla - paņem mašīnīti... žžžžžžžžžžž... un kārtībnieksLOL
nu kā veidot?
nu tā pa smuko....
Не согласна с Айваром. Не каждый бухгалтер так самонадеян. В каждом направлении бизнеса есть своя специфика учета, и почему бы не воспользоваться советом тех, кто на данном учете уже "руку набил",а не "изобретать заново велосипед".
Klepa
Nu un kāpēc neuzrakstījāt, kā veidot.
Vismaz kontu plānu varējāt publicēt. Un pie reizes arī grāmatvedības metodiku. Ar visiem pielikumiem.
Vispirms varbūt paskaidrojiet, kāds ir neapliekamais minimums, tad PVN likmes, un tik uz priekšu.
nu atkal pie veciem niķiem klāt ķeramies un aizmirstam paskatīties kurā foruma sadaļā ir ielikts jautājums.
Mirabella29
tas ir atkarīgs ņo tā kas tirgo apģērbus
SIA vai IK un atbilstoši tam kārto grāmatvedību
Aivars007, tāpēc, ka nenodarbojos ar šo lietu un man ko cilvēkam pateikt. Starp citu es arī tādos gadījumos jautāju pazistamos grāmatvežus kāda specifika ir uzskaitē, neskatoties uz to, ka grāmatvedībā esu no 1991 gada. Protams es varu un pati tikt galā, bet... sk. augša.
Jā,ar atbildēm neskopojas. Lieta tāda ka tiek atvērts SIA.Parcik tikai sāku apgūt grāmatvedības pamatus gribēju zināt,kā kontu plānā iegrāmato tās drēbes????
Varbūt kāds strādā tādā jomā kas var pastāstīt sīkāk?
Aivars007
Nejau visi ir grāmatveži ar stāžu
Закрыть
Краткое описание нарушения