Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Netto alga - Brutto alga К списку тем
Netto alga - Brutto alga
Labdien koleģi!
Man ir viens tāds nomocīts jautājums. Un vispar vēlos lūgt Jūsu palīdzību. Vai Jūs kāds varētu uzrakstīt formulu Brutto algas aprēķinam.
Nu pieņemsim ir zināma netto alga un no šīs netto algas vajag aprēķināt brutto, ja ir neapliekamais minimums tikai.
Es zinu, ka algas kaukulators to ļoti labi aprēķina, bet man vajadzīga pati aprēķina formula. Es jau dažus grāmatvežus centos nodarbināt, bet neviens mēs nevaram iziet uz atpakaļ formulu.
°Lūdzu, ja kāds var, tad palīdziet, kā veikt aprēķinu no netto algas uz brutto ar neapliekamo minimumu...?!
Paldies!
Ответы (13)
http://www.***censored***/lv/algu_kalkulators
Человек просил формулу, а не ссылку на калькулятор
Jāsazinās ar ši kalkulatora izstrādātāju, lai iedod formulu. Domāju tas nemaksās lēti:-D
Tur ta lieta, kalkulatora visu aprekina, bet ka formulu dabut?
Nu griezieties pie matemātiķiem8-)
Uz skolu prom un basta!
ludberks.lv
algu kalkulators
veidalpās ir algu saraksti. ieliec pareizās nodokļu likmes un maini, k;a vajag
sataisīt excelī algu aprēķina tabuliņu ar formulām un pēc tam izmantot komandu Tools / Goal Seek. Norādīt aili kurā ievietot rezultātu " Set cell", To value - norādīt kādam ir jābūt rezultātam, By chenging cell - norādīt aili, kura ir jāmaina, lai sanāktu vajadzīgais rezultāts.
Cleo - a, excelī uztaisīt un iedot?
Cleo failos ir Goal Seek rīks ielikts un pat apraksts ir, kā darboties.
Es jau palūrēju
bruto=((neto-neapl.)/77x100+neapl.)/91x100 - ja par pag.gadu bruto=((neto-neapl.)/74x100+neapl.)/91x100 - ja par šo gadu
Закрыть
Краткое описание нарушения