Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
kā aprēķina PL nolietojumu К списку тем
Dazyg 05.02.2010 15:08
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (22)
Ambera, esmu pašnodarbinātā.
Palīdzību vairs nelūdzu,kamēr te viens otrs apsprieda visus par un pret,pati tiku galā, paldies, Vijoliitei, pārliecinājos par to, ka ir arī atsaucīgi cilvēki.
P.S. Jums,strādnieka kungs,arī droši vien nav ne mazākās sajēgas no grāmatvedības. Tādi "asprāši" kā Jūs, gadās praktiski ikvienā forumā!LOL
Lai Jums jauka diena!
Palīdzību vairs nelūdzu,kamēr te viens otrs apsprieda visus par un pret,pati tiku galā, paldies, Vijoliitei, pārliecinājos par to, ka ir arī atsaucīgi cilvēki.
P.S. Jums,strādnieka kungs,arī droši vien nav ne mazākās sajēgas no grāmatvedības. Tādi "asprāši" kā Jūs, gadās praktiski ikvienā forumā!LOL
Lai Jums jauka diena!
Dazyg 08.02.2010 10:47
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Paldies par sirsnīgo novēlējumu, kaut gan patiesībā man visas dienas ir jaukas, arī bez tik nesavtīgiem novēlējumiem.
Es ar savu strādnieka titulu lepojos.
Ja jau Jūs tā domājat, kā rakstāt, tad patiešām man laikam nav ne mazākās sajēgas no grāmatvedības...
Paldies par Jūsu taisnīgo un objektīvo novērtējumu. Esmu patiesi gandarīts.
Lai jauka diena arī Jums, ekspertes - konsultantes kundze!
Es ar savu strādnieka titulu lepojos.
Ja jau Jūs tā domājat, kā rakstāt, tad patiešām man laikam nav ne mazākās sajēgas no grāmatvedības...
Paldies par Jūsu taisnīgo un objektīvo novērtējumu. Esmu patiesi gandarīts.
Lai jauka diena arī Jums, ekspertes - konsultantes kundze!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть