Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
CV К списку тем
L.krastina 10.02.2010 10:43
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ответы (6)
Darba likumā viss ir uzrakstīts.
CV nav obligāta prasība. Ja potenciālais darbinieks atsakās tādu iesniegt, šī iemesla dēļ darbu atteikt viņam nedrīkst. Protams, ja nav citu iemeslu.
Es lieku parakstīt šādu Apliecinājumu:
APLIECINĀJUMS
Ar šo dokumentu es, _______________________________ (vārds, uzvārds), personas kods ________________, apliecinu, ka esmu iepazinusies ar maniem amata pienākumiem, ar Darba koplīgumu un ar Darba kārtības noteikumiem.
Ar savu parakstu apliecinu, ka man nav nekādu tiešu vai netiešu iemeslu, kuru dēļ es nevarētu pildīt Darba līgumā un amata instrukcijā noteiktos pienākumus un Darba līguma noteikumus.
Ar savu parakstu apliecinu, ka darba intervijas laikā esmu Darba devējam sniegusi patiesu informāciju saistībā ar spējām izpildīt amata pienākumus mana veselības stāvokļa dēļ.
Jo - iztaujāt par slimībām nav atļauts.
CV nav obligāta prasība. Ja potenciālais darbinieks atsakās tādu iesniegt, šī iemesla dēļ darbu atteikt viņam nedrīkst. Protams, ja nav citu iemeslu.
Es lieku parakstīt šādu Apliecinājumu:
APLIECINĀJUMS
Ar šo dokumentu es, _______________________________ (vārds, uzvārds), personas kods ________________, apliecinu, ka esmu iepazinusies ar maniem amata pienākumiem, ar Darba koplīgumu un ar Darba kārtības noteikumiem.
Ar savu parakstu apliecinu, ka man nav nekādu tiešu vai netiešu iemeslu, kuru dēļ es nevarētu pildīt Darba līgumā un amata instrukcijā noteiktos pienākumus un Darba līguma noteikumus.
Ar savu parakstu apliecinu, ka darba intervijas laikā esmu Darba devējam sniegusi patiesu informāciju saistībā ar spējām izpildīt amata pienākumus mana veselības stāvokļa dēļ.
Jo - iztaujāt par slimībām nav atļauts.
Paldies! Tā jau arī domāju, vienkārši viena pārbaude pieprasa darbinieku CV lai pārliecinatos par to ka viņiem ir atbilstoša izglītība, lai veiktu darbu. Bet tas taču ir stulbi kāda kuram daļa ko es pieņemu darbā un par ko.
L.krastina 10.02.2010 11:28
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Чего только не придумают. У них там похоже полный отъезд крыши.
Причем тут CV. Есть определенный перечень профессий, для которых необходимо соответствующее образование и прочие сертификаты. Для таких надо проверять наличие документов при приеме на работу. И не принимать, если бумаг нету.
Если особых требований к образованию нет, то можете нанимать кого угодно.
Причем тут CV. Есть определенный перечень профессий, для которых необходимо соответствующее образование и прочие сертификаты. Для таких надо проверять наличие документов при приеме на работу. И не принимать, если бумаг нету.
Если особых требований к образованию нет, то можете нанимать кого угодно.
Viena prasība dullāka par otru (t.i. - par atsevišķi noformējamām kasieru parakstu atšifr. lapām)...:-/
Liepupe 10.02.2010 20:30
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть