Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis jauninājumi К списку тем
Ответы (45)
Aivareno
Ceru, ka manu padomu neņēmāt ļaunā.
Man tāds savdabīgs humors, pie tā daudziem grūti pierast, kur nu vēl saprast.
Ceru, ka manu padomu neņēmāt ļaunā.
Man tāds savdabīgs humors, pie tā daudziem grūti pierast, kur nu vēl saprast.
Aivareno 18.02.2010 16:07
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu luk man sakas problemas.Vecoversiju dators nem preti un mana kopija ar paplasinajumu zal vinam der.Betkad instaleju jauno versiju, tad Zalktis specigi lamajas un neatpazist.Pirmdienzvanisu un taujasu pec palidzibas.
Aivareno 20.02.2010 12:40
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
varbut tapec ka WIndows 7, lai gan veca versija strada labi.Kadasidejas?
Aivareno 20.02.2010 12:41
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Man nekas tāds nebija, tikai prasīja ievadīt jauno licences numuru un atslēgu - no dzeltenās pavadvēstules, kas bija kopā ar jauno disku.
Kādus lamu vārdus dators lieto?
Varbūt ir iespējams tos iztulkot un novērst to kļūmi?
Kādus lamu vārdus dators lieto?
Varbūt ir iespējams tos iztulkot un novērst to kļūmi?
mociju, mociju.Beigasizmociju.Kad iekopeju failu ieks Zalktis, tad vins blauj, ka neatpazist failu.Kadcelu noradu uz vietu , kur fails atrodas, tad vins to saprot.Kautko daru nepareizi, bet ko vel nezinu.
Aivareno 20.02.2010 15:08
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ja neko nedara nepareizi, pēc jaunā faila instalācijas tas past izveido "Shortcut" uz Desktop ar nedudz itā krāsā ikonu. Yad iepriekšējo ikonu atliek vien izdzēst, un sākot darbu, viemēr spiest uz jauno ikonu.
Kas ir izdarīts nepareizi, nezinu
Vēll jau var caur "Add/Remove programms" visu noinstalēt un sākt visu no gala.
Kas ir izdarīts nepareizi, nezinu
Vēll jau var caur "Add/Remove programms" visu noinstalēt un sākt visu no gala.
Man problēmas ar failu ZAL. Kad šo failu iekopēju iekš ZAlktis tad viņš bļauj, ka nepazīst .Kad norādu viņam ceļu uz vietu kur šis fails bija iekopēts, tad viņš paņem un dati arī visi ir.Tagadman kopijas taisa nevis C/Program files/zalktis, bet C/users/dokuments. Un es ar to neesmu apmierināts.
Aivareno 21.02.2010 08:28
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tas fails (ar datiem - *.zal) taču nebija jāaiztiek vispār.
Bija jāņem jaunais disks, jāuzinstalē, tad jāuzklikšķina uz jaunās ikonas, programma pieprasa jauno licences numuru un atslēgu, tā jāievada no dzeltenās lapas, tad dators paziņo, ka atslēga pieņemta.
Un tad jāizvēlas pēdējais fails (no tās vietas, kur tas visu mūžu atradās) un tālāk kā parasti - pieslēgties un uz priekšu.
Vismaz es tā darīju gan šoreiz, gan arī agrāk, kad mainīju versijas.
Datu fails nebija jāaiztiek - kur tas bijis, tur tas atrodas joprojām.
Kaut kas secīgi nav izdarīts pareizi.
Atliek pēdējo failu atkal pārkopēt pareizajā vietā, visus pārējos no nepareizajām vietām izdzēst, un droši vien viss turpmāk būs kā agrāk.
Bija jāņem jaunais disks, jāuzinstalē, tad jāuzklikšķina uz jaunās ikonas, programma pieprasa jauno licences numuru un atslēgu, tā jāievada no dzeltenās lapas, tad dators paziņo, ka atslēga pieņemta.
Un tad jāizvēlas pēdējais fails (no tās vietas, kur tas visu mūžu atradās) un tālāk kā parasti - pieslēgties un uz priekšu.
Vismaz es tā darīju gan šoreiz, gan arī agrāk, kad mainīju versijas.
Datu fails nebija jāaiztiek - kur tas bijis, tur tas atrodas joprojām.
Kaut kas secīgi nav izdarīts pareizi.
Atliek pēdējo failu atkal pārkopēt pareizajā vietā, visus pārējos no nepareizajām vietām izdzēst, un droši vien viss turpmāk būs kā agrāk.
Jums taisnība, taču tur jau tas āķis, ka man palika tikai fails iekš flasha, jo dators nobruka. Es uzinstalēju jauno versiju un viņa bija tukša. Bet tad kad centos iekopēt failu, tad nekas man neizdevās.Tad es izdzēsu jauno versiju un instalēju veco. Viss darbojās.es biju priecigs.Likujauno versiju un uzinstalēju, bet te nu prieki beidzās, jo programma neatpazina pašas failu.Iekopēju šo failu dokumentu mapē un norādīju ceļu uz turieni.Laicik tas nebūtu dīvaini, bet tagad Zalktis šo failu lasa no dokumentu mapes.Nekādas problēmas man pagaidām tas nerada, taču gribu , lai šis fails ir iekš programmas, nevis dokumentu mapē.Jāpazvana rīt uz Zalkti, lai apskaidro manas kļūdas.:-)
Aivareno 21.02.2010 12:54
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Droši vien Zalktis pratīs apskaidrot, bet es gan neprastu apskaidrot, jo man visu uzņēmumu faili ir flash-ā - pie kam katrs savā, un atverot programmu ar opciju "pievienot" es vispirms atrodu attiecīgo failu attiecīgajā flash-ā. Nemaz nezinu, kā varētu vēl citādāk.
Pati programma, protams ir datorā C diskā.
Kaut kas Jums, Aivareno, patiešām ir nedaudz nojucis.
Ja nobruka dators, bet flash-ā saglabājās datu fails, tad jaunajā datorā vajadzēja uzinstalēt Zalkti (jauno), un pēc tam kā parasti izvēlēties pievienošanai failu no flash-a.
Tomēr būtu interesanti uzzināt, ko rīt Jums Ainārs (Zalktis) izskaidros.
Pati programma, protams ir datorā C diskā.
Kaut kas Jums, Aivareno, patiešām ir nedaudz nojucis.
Ja nobruka dators, bet flash-ā saglabājās datu fails, tad jaunajā datorā vajadzēja uzinstalēt Zalkti (jauno), un pēc tam kā parasti izvēlēties pievienošanai failu no flash-a.
Tomēr būtu interesanti uzzināt, ko rīt Jums Ainārs (Zalktis) izskaidros.
uj. uj uj.... skaties, ka kādu dienu nevarēsi atvērt vairs flešu, tad zudīs vēlme glabāt to tikai flešā.
Cleo
Uz ielas arī labāk neiet - var ķieģelis uz galvas uzkrist...
Bet ja nopietni - laiku pa laikam iekopēju arī vēl citā vietā. Bet pamatā nēsājos ar flash-iem.
Uz ielas arī labāk neiet - var ķieģelis uz galvas uzkrist...
Bet ja nopietni - laiku pa laikam iekopēju arī vēl citā vietā. Bet pamatā nēsājos ar flash-iem.
Es biju tik nekaunīga,ka dabūju atbildes no Zalktis autora man interesējošā jautājumā šodien( pat piemirsu ka ir svētdiena). Tādā ziņā -visa cieņa Aināram O.
Frezy 21.02.2010 16:16
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
ES jau arī dažreiz glabāju citās vietās.
Aivareno 21.02.2010 18:39
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Frezy
A ko labu uzzinājāt, ja nav noslēpums?
Man sakrājusies kaudze piezīmju, bet nav laika uzrakstīt.
A ko labu uzzinājāt, ja nav noslēpums?
Man sakrājusies kaudze piezīmju, bet nav laika uzrakstīt.
Aivars007
Kad gribēju izdrukāt dok., kas iegrāmatots kā <parastais grāmatojums> klienta nosaukuma vietā izdrukājās klienta kārtas numuriņš.Tad pajautāju par iespēju izdrukāt MU sarakstu ,bet tāda iespēja diemžēl.. viņš uzskata ka vairs nav aktuāli (kad importē no bankas konta izrakstu).
Kad gribēju izdrukāt dok., kas iegrāmatots kā <parastais grāmatojums> klienta nosaukuma vietā izdrukājās klienta kārtas numuriņš.Tad pajautāju par iespēju izdrukāt MU sarakstu ,bet tāda iespēja diemžēl.. viņš uzskata ka vairs nav aktuāli (kad importē no bankas konta izrakstu).
Frezy 22.02.2010 14:09
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Aizmirsu galveno: man atsūtīja labojumus jaunajai versijai, kurus vajadzēja instalēt no norādītās adreses (tur novērstas vairākas bijušās sīkas problēmas). Jūs droši vien varat arī to izmantot, kā oficiālais lietotājs. Nezinu tikai vai drīkstu šeit publiskot šo adresi
Frezy 22.02.2010 14:17
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть