Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Zalktis jauninājumi К списку тем
Ответы (45)
Bison09
Saglabāju bankas konta izrakstu kā failu. Jaunākajā Zalktis versijā ir fīča <Bankas faila imports> . Tālāk Clic/Faila izvēle un principā viss
Saglabāju bankas konta izrakstu kā failu. Jaunākajā Zalktis versijā ir fīča <Bankas faila imports> . Tālāk Clic/Faila izvēle un principā viss
Frezy 22.02.2010 16:28
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Frezy
Par to klienta numuru nosaukuma vietā Grāmatvedības izziņā es viņiem jau rakstīju, viņi to novērsa tajā pašā dienā.
Un arī man ir tā saite. Un es arī bez viņu atļaujas nedomāju to publiskot.
Man ir vēl vairākas piezīmes sakrājušās, tikai nav laika aizrakstīt.
Piemēram, dokumenta veidi grāmatojumā agrāk parādījās tiklīdz nospiedu pirmo burtu R - Rēķins, tagad jāraksta ar roku katru reizi - pat nesaglabā. Saglabājušies ir tikai daļa no iepriekšējiem dokumentu veidiem.
Konta numuru kolonas grāmatojumā ir tik šauras, ka redz tikai pirmos 2-3 ciparus, katru reizi jāstiepj platākas, lai redzētu vai esmu pareizu kontu izvēlējies, jo ātrumā var nospiesties arī uz blakus konta. Un vēl šis tas.
Par to klienta numuru nosaukuma vietā Grāmatvedības izziņā es viņiem jau rakstīju, viņi to novērsa tajā pašā dienā.
Un arī man ir tā saite. Un es arī bez viņu atļaujas nedomāju to publiskot.
Man ir vēl vairākas piezīmes sakrājušās, tikai nav laika aizrakstīt.
Piemēram, dokumenta veidi grāmatojumā agrāk parādījās tiklīdz nospiedu pirmo burtu R - Rēķins, tagad jāraksta ar roku katru reizi - pat nesaglabā. Saglabājušies ir tikai daļa no iepriekšējiem dokumentu veidiem.
Konta numuru kolonas grāmatojumā ir tik šauras, ka redz tikai pirmos 2-3 ciparus, katru reizi jāstiepj platākas, lai redzētu vai esmu pareizu kontu izvēlējies, jo ātrumā var nospiesties arī uz blakus konta. Un vēl šis tas.
Aivars007- es arī par to, ka grāmatojuma izvēlnē ir tikai kādi 10 dokumentu veidi un nav iespējas jaunus saglabāt, zvanīju un jautāju, kāpēc tā? Atbilde bija, ka tur neko nevarēs mainīt, ka tagad šajā versijā tā būs.Un par tām šaurajām ailēm, kur var redzēt tikai 3 ciparus, arī tā būšot.Nezinu, varbūt, ja aizsūtītu arī rakstiski, varbūt mainītos, bet it kā viņš iedziļinājās un labi saprata, par ko ir jautājums. Žēl, jo, ja ir bijis labāk, tad tas neliekas labi.
Vijoliite 22.02.2010 21:32
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть