Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

kas var būt grāmatvedis? К списку тем

kas var būt grāmatvedis?
Protams labāk tikko dibinātā firmā ņemt pieredzējušu un ziņošu grāmatvedi, bet jautājums tāds - vai parasts cilvēks bez grāmatveža izglītības var būt grāmatvedis? Ir man doma iziet kursus, bet viena cita grāmatvede teica, ka tajos kursos nemāca to ko vajag un bija gatava man pati visu iemācīt. Kādas Jūsu domas par to?
Narny
Narny 19.02.2010 10:16
15 сообщений на сайте

Ответы (10)

Бухгалтером может быть и человек без специального образования, однако курсы вместе с опытным бухгалтером-наставником были бы лучше, нежели только один бухгалтер-наставник, так как Вы не в состоянии оценить уровень его знаний.
Irena22
Irena22 19.02.2010 10:24
42998 сообщений на сайте
Labāk nemaz nepateikt. Pievienojos Irenas22 viedoklim.
Liepupe
Liepupe 19.02.2010 10:50
нет сообщений на сайте
Bet kā ir, ja mācās pašmācības ceļā, lasot specializēto literatūru? Ir taču visādas grāmatas par grāmatvedību, likumi. Pēc Jūsu pieredzes, tajos kursos kaut ko iemāca jeb to pašu var izlasīt grāmatās?
Narny
Narny 19.02.2010 11:03
15 сообщений на сайте
Skatoties kādos kursos. Ir ļoti augstas kvalitātes kursi. Pameklējiet meklētājā. Daudz apspriests.
Ambera
Ambera 19.02.2010 11:06
21759 сообщений на сайте
No manas pieredzes - vispirms tiešām pastrādāt kāda grāmatveža vadībā un tikai tad iet uz kursiem, lai nav jāblisina acis un saprot ap ko lieta grozās. Bet uz labiem kursiem - obligāti.
Abra
Abra 19.02.2010 11:45
2285 сообщений на сайте
nu man bija tā: Tehnikumā divi gadi...., tad universitātē čerti... un tad kad sāku strādāt... labi ka bija Ļoti gudra Galvenā Grāmatvede, kas daudz ko iemācīja.
Arma
Arma 19.02.2010 11:49
339 сообщений на сайте
Nu re to es saprotu.Daudzlaika un naudas prasīja.Bet beigās var iznākts GRĀMATVEDIS:-)
Ilma
Ilma 19.02.2010 11:51
30495 сообщений на сайте
Katram ir jādara tas darbs ko prot un māk:-/
Pikapu
Pikapu 19.02.2010 12:46
328 сообщений на сайте
papīru lietas,matemātika un skaitļi man patīk, tāds darbs man patiktu! un iemācīties to arī gribu. pieredze un mācēšana nāks ar laiku! ja neko nedarīs, nekas arī nebūs!:-/
Narny
Narny 19.02.2010 13:07
15 сообщений на сайте
Ar to kursu kvalitāti .... interesants apburtais loks.

Pa īstam novērtēt kvalitāti var tikai labs speciālists un "pēc" kursiem , bet viņam jau vairs tādi iesācēju kursi neinteresē. Naudu nemaksās un neapmeklēs.

Iesācējs turpretī nav spējīgs izlemt jautājumu par konkrēto kursu kvalitāti un lietderību. Un nauda vējā pat ar kvalitatīviem, bet citam līmenim domātiem kursiem.
Cena
Cena 19.02.2010 14:04
194 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.