Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN atlikums
Lūdzu palīdziet kā man pareizi kontēt uin nodokļa atlikumu ko valsts man ir parādā,aprēkinātais un samaksātais ir ok.
Aprēķināts-D8810 K5710 un samaksāts D5710 K2620,bet kā dabūt debetā uz gada beigām,ko valsts man ir parādā.Tikai lūdzu nelamājat mani pirmo reizi sastopos ar šo lietu.Paldiesjau iepriekš.
Ответы (14)
Ja ir UIN nodoklis debeta aTlikums, tad vienkārši pārgrāmato piem.D 2350 Citi debitori K 5710.
ja tā iegrāmatoju tad man paradās summa K5710 UZ BEIGU SALDO,bet tur viņai nevajadzētu būt
"Aprēķināts-D8810 K5710"- vai tas ir aprēķinātais avanss 2009.gadā vai tiešām pēc UIeN gada deklarācijas aprēķinātais? Man ir aizdomas, ka avanss, un tāpēc Jums Ilmas ieteiktais nesanāk.Kā ir?
Vijolīte,vai lūdzu varat uzrakstīt secībā kontējumus kā ir pareIzāk viso to darīt,cik saprotu es nepareizi kontēju,kas saistīts ar UIN.
Es pieļauju, ka Jums palīgā ir atsteigusies Annaeglite ar daudz vairāk informācijas.:-)
Gada laika veiktie avansa maksajumi
D 2390 K 2620
Aprekinats UIN pec deklaracijas
D 8810 K 5710
Gada beigas slegsana
D 5710 K 2390
Nu, re, kas te labs noticis!Ja īsti nav skaidrs, uzrakstiet savus ciparus,jo gada beigās slēgšanai var būt arī otrs pretējs grāmatojums.
Paldies Vijolīte,man bij pretējs kontējums,tik daudz jau sapratu.Lielspaldies visiem par mīļu un laipnu atsaucību.Prieks ka mūsu krīzes apstākļos ir tāda laipnība.Jauku nedēļas nogali visiem,velreiz paldies.
Закрыть
Краткое описание нарушения