Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Preču nosaukums kases čekā К списку тем
Martinena 05.03.2010 10:23
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (4)
Man ir vairāki pārtikas veikali.Kadnāk VID tematiskajās pārbaudēs, kases čekā obligāti jāparādās akcizēto preču nosaukumiem (tabakai, alkoholam,alum). Pārējā prece var būt vienkārši pārtika, saimniecības preces utt.
Jums, kā sīkam pārdevējam, varbūt arī tas nav tik būtiski, bet nedomāju, ka ar to pietiek, lai tos Jūsu čekus varētu iekļaut izmaksās. Es no tādiem pārdevējiem pieprasu kvīti.
Piekrītu Amberai. Kvīts nepieciešama
Aivareno 05.03.2010 17:44
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu man arī likās, ka kvīts ir nepieciešama. Bet tad seko nākošais jautājums - vai šajā kvītī var ierkstīt par visu summu "pusdienas", jeb jābūt atšifrētam konkrēti, kas ir ēsts.
Vēl viena situācija ir sekojoša, ka kases čekā virs 20 Ls bez PVN ir iedrukātas konkrētas preces taču nav pircēja rekvizītu, tāpēc čekam klāt ir pievienota kvīts ar pircēja rekvizītiem, kur atkal par visu summu ir ierakstītas "pusdienas". Vai šādus repr.izdevumusvar likt saimn.izdevumos
Vēl viena situācija ir sekojoša, ka kases čekā virs 20 Ls bez PVN ir iedrukātas konkrētas preces taču nav pircēja rekvizītu, tāpēc čekam klāt ir pievienota kvīts ar pircēja rekvizītiem, kur atkal par visu summu ir ierakstītas "pusdienas". Vai šādus repr.izdevumusvar likt saimn.izdevumos
Martinena 07.03.2010 10:01
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть