Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Klasifikators К списку тем

Klasifikators
Vai klasifikators obligāti jānorāda Darba līgumā?Man tas ir amatu aprakstā.
Vinkijs
Vinkijs 09.03.2010 13:23
1654 сообщения на сайте

Ответы (7)

40.pants. Darba līguma forma (LR Darba likums)

(1) Darba līgums slēdzams rakstveidā.

(2) Darba līgumā norāda:

1) darbinieka vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietu, darba devēja vārdu, uzvārdu (nosaukumu), reģistrācijas numuru un adresi;

2) darba tiesisko attiecību sākuma datumu;

3) darba tiesisko attiecību paredzamo ilgumu (ja darba līgums noslēgts uz noteiktu laiku);

4) darba vietu (ja darba pienākumu veikšana nav paredzēta kādā noteiktā darba vietā, to, ka darbinieku var nodarbināt dažādās vietās);

5) darbinieka arodu, amatu, specialitāti (turpmāk - profesija) atbilstoši Profesiju klasifikatoram un vispārīgu nolīgtā darba raksturojumu;

6) darba samaksas apmēru un izmaksas laiku;

7) nolīgto dienas vai nedēļas darba laiku;

ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma ilgumu;

9) darba līguma uzteikuma termiņu;

10) uz darba koplīgumu, darba kārtības noteikumiem, kas piemērojami darba tiesiskajām attiecībām.
Lana68
Lana68 09.03.2010 13:30
854 сообщения на сайте
Bat vai tas liels pārkāpums,ja nav līgumā,bat amatu aprakstā?:-/
Vinkijs
Vinkijs 09.03.2010 13:34
1654 сообщения на сайте
Ja tas it vienīgais trūkums, tad sods nebūs, bet ja izkašās vēl kautko, tad kas to lai zin...

Uarakstiet pielikumu pie darba līguma. Tomēr labāk kā nekas!
Livijano
Livijano 09.03.2010 13:38
601 сообщение на сайте
Livijano!

Ja esi uzmanīgi izlasījusi ko es rakstu,tad man ir tas ''labāk kā nekas '' amatu aprakstā.Un nekas vairāk nav uzrakts.Vienkārši aizrādīja,ka turpmāk jāliek darba līgumā nevis amata aprakstā.
Vinkijs
Vinkijs 09.03.2010 13:50
1654 сообщения на сайте
Tieši tā! Darba līgumā tam visam ir jābūt, bet ja nav, tad var to visu ierakstīt pielikumā. Amata apraksts ir lai darbinieks zinātu savus tiešos darba pienākumus, bet darba līgums pilda nedauz citas funkcijas.

Bet cik saprotu, ,tad jau ir par vēlu, jāgaida tikai rezultāts.
Livijano
Livijano 09.03.2010 13:56
601 сообщение на сайте
varbūt jums DL bija jau tai laikā, kad klasifikators nebija obligāts...
Andaz
Andaz 09.03.2010 14:06
27892 сообщения на сайте
Vinkijs

09.03.2010 13:50

Livijano!

Ja esi uzmanīgi izlasījusi ko es rakstu,tad man ir tas ''labāk kā nekas '' amatu aprakstā.Un nekas vairāk nav uzrakts.Vienkārši aizrādīja,ka turpmāk jāliek darba līgumā nevis amata aprakstā.

Nu un kāpēc tad vispār tēmu atvērt un par ko ir jautājums, ja pārbaudē jau viss noskaidrots?:-O
Ambera
Ambera 09.03.2010 14:21
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.