Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izdevumi
Sakiet luudzu, kaa ir pareizi:
Uzņēmumam ir Statoil debetkartes. Ar shim debetkartem tiek pirkts ne tikai degviela un satiksmes produkti, bet gan arii dazhaadas sulinjas, limonaades piiraadzinji, kas tie par izdevumiem, reprezentacijas izd, vai ar saimn.darb.nesaistiiti?? Vai kaadi citi, kaa man graamatot? Un kas ir ar Sho produktu PVN? Uzskaita?
Ответы (32)
Paldies Andaz par komplimentu......uzskatu ka nervi ir daargaaki par visu......P.S. esmu iistajaa vietaa, skaitlji un graamatvediiba ir mana stihija
Ja priekšnieks ir auns, iepriekšējā grāmatvede droši vien bija aita. Un viņi sapratās.
Kas esat Jūs?
Varbūt Jums jāmeklē cits priekšnieks - saderīgāks?
Ir briizhi kad saaku to apsveert.....bet liela izveele jau nav kurp doties. Straadaaju sheit no novembra tikai......Bet darba vakances apskatu gan......
Aizmirsu pajautāt Jums uzņēmuma nosaukumu, reģistrācijas numuru un adresi.
Varētu nosūtīt VID uzņēmuma darbības 16.gadā.
Man visādi vadītāji bijuši, bet vienmēr, paldies Dievam, esmu varējusi ieskaidrot nepieciešamās lietas.
Anda
Kā nu kuram laimējas.
Man arī ir bijuši visādi un joprojām ir visādi.
Bet viegli patiešām nav.
Nepietiek, ka visu dzīvokļa iedzīvi saliek uz pamatlīdzekļiem, vēl čakarē man smadzenes kā dzīvokli izīrēt uzņēmumam un nemaksāt nekādus nodokļus.
Jūtu līdzi Ivetai.
Ne visi Andaz ir taadi kaa Tu, un ne visiem ir bijushi varbuut taadi "auni" priekshnieki
Aivars007:-D Tas te ir normaali par dziivoklju iedziivi!!!
Man savulaik iemācīja runāt rakstiski. Arī ar vadītāju. uzrakstu, kas "uz sirds" - ko drīkst, ko nedrīkst, cik tas šefam izmaksās un kāpēc, un lieku parakstīties uz lapas - es, Antons Antona dēls Absolūts lieku Tev, grāmatvede Anda, darīt tā un tā. Un viss
Nav jau nemaz tik stulbi visi, nav. Ja iedod aprēķinu, cik visādi viņu izgājieni izmaksās pie pārbaudes, apdomājas. Galvenais, izskaidrot un paskaidrot.
Ar varu piespiest runaat nevar........te uznjeemumaa ir gruuti laiki, vinjam ir citas lietas par ko domaat.....drusku saprotu vinju. Un paaraak vinjsh uzticas savai sievai kas te ir itkaa galv.graamatvede kura atbrauc 1 reizi 2 meeneshos uz 20 minuuteem......taapeec jau taada taa attieksme ir....bet domaaju ka paies laiks, aprausies, uzrausies un saaks manii ieklausiities.....vinjsh veel nemaak man uzticeeties
Šādu un līdzīgu iemeslu dēļ esmu ne no viena vien klienta atteicies, un paldies Dievam, vēl ir ko ēst.
Bet... dot padomus ir viegli, ja pašam ir ko ēst.
Bet ja cilvēkam tas ir vienīgais darbs, kurš atrast ar pūlēm, tad šādus padomus dot (ej projām un tml.) nevajadzētu.
Es arī augstāk ko līdzīgu rakstīju, taču tas bija mans savdabīgais humors.
Dzīve ir dzīve, nav valsis, ar ko tikt pāri deju zālei.
Taa jau ir
Закрыть
Краткое описание нарушения