Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Inventerizācijas akts К списку тем
Ответы (28)
Andaz, bet tu neizceļoties diena pagalam...
Es tiesam jautāju tiem, kas zin...ar visiem TRĪSpusēji...
Es tiesam jautāju tiem, kas zin...ar visiem TRĪSpusēji...
Stoop
Jūsu pieminētajā gadījumā aktu sastāda un paraksta tas pats viens darbinieks.
Neviens normatīvais akts mūsdienās nenosaka akta sastādītāju un parakstītāju skaitu.
Tas "maģiskais" trijnieks ir aizķēries no padomju laikiem.
Jūsu pieminētajā gadījumā aktu sastāda un paraksta tas pats viens darbinieks.
Neviens normatīvais akts mūsdienās nenosaka akta sastādītāju un parakstītāju skaitu.
Tas "maģiskais" trijnieks ir aizķēries no padomju laikiem.
TRĪSpusēji - tādu terminu lieto, ja, piemēram, līgumu paraksta trīs dažādas personas - SIA "Tautumeita", SIA "Tautudēls" un SIA "Vedējpāris".
Ambera
Kas tad nu?
Vairs pēkšņi nezinat, ko nozīmē "visparastākā"?
Tā - kas visparastākā - kura nav necik sarežģīta.
Kas tad nu?
Vairs pēkšņi nezinat, ko nozīmē "visparastākā"?
Tā - kas visparastākā - kura nav necik sarežģīta.
Aivar! Tā Tu arī nepastāstīji, kā tad to aktu TRĪSpusēji paraksta.
Iet tas viens palikušais darbinieks pie diviem uzņēmumiem un saka - lūdzu parakstiet?
Jautātājs jau nesaprot, ka trīspusēji nav tas pats kas, trīs personu, kas piedalās inventarizācijā, paraksti uz inventarizācijas akta.
Iet tas viens palikušais darbinieks pie diviem uzņēmumiem un saka - lūdzu parakstiet?
Jautātājs jau nesaprot, ka trīspusēji nav tas pats kas, trīs personu, kas piedalās inventarizācijā, paraksti uz inventarizācijas akta.
Es saprotu, kas ir trīspusejs. Nu pajautājās šādi, bet biju iedomājusies, ka visiem būs skaidrs ko ar to domāju...
Aha! tad nemaz uzdot jautājumu nevajadzēs - Aivars uzreiz atbildēs - būs izzīlējis kafijas, tējas, kefīra.... biezumos.:D
Būs laime tiem, kas neprot jautājumus uzdot.
Būs laime tiem, kas neprot jautājumus uzdot.
Tieši uz to es vēlos specilaizēties.
Varēšu visiem norādīt uz stiprajām un vājajām pusēm, varēšu aprēķināt slimības pabalstus un atvaļinājumu naudas, izlasīt nodokļu izdrukas un ko tik vēl...
Varēšu visiem norādīt uz stiprajām un vājajām pusēm, varēšu aprēķināt slimības pabalstus un atvaļinājumu naudas, izlasīt nodokļu izdrukas un ko tik vēl...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть