Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskats EDS К списку тем
Livucis 13.04.2010 12:09
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (40)
Jāpievieno:
Vadības ziņojums.
Protokols par GP apstiprināšanu.
Paskaidrojums par GP apstiprināšanu.
Paskaidrojums par 54.p. nosacījumu izpildi.
Pielikums - PZA, NP un bilances posteņu paskaidrojumi.
Auditora slēdziens - ja nepieciešams.
Ceru, ka kaut ko ātrumā neaizmirsu.
Vadības ziņojums.
Protokols par GP apstiprināšanu.
Paskaidrojums par GP apstiprināšanu.
Paskaidrojums par 54.p. nosacījumu izpildi.
Pielikums - PZA, NP un bilances posteņu paskaidrojumi.
Auditora slēdziens - ja nepieciešams.
Ceru, ka kaut ko ātrumā neaizmirsu.
Kas ir tas paskaidrojums par GP apstiprināšanu?
Livucis 13.04.2010 14:27
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Tas ir paskaidrojums par GP apstiprināšanu.
___.04.2010 Nr.02-22/11
Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas Nodokļu administrācija
Rīgas rajona nodaļa
Skanstes ielā 13/5
Rīgā, LV-1013
Paskaidrojums
Informējam Jūs, ka Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Lielgabals" 2009.gadapārskats un visi tā pielikumi par periodu no 2009.gada1.janvāra līdz 2009.gada31.decembrim apstiprināti dalībnieku sapulcē 2010.gada____.aprīlī, protokols Nr.2010-1.
Valdes priekšsēdētāja Z.Lode
___.04.2010 Nr.02-22/11
Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas rajona nodaļa
Skanstes ielā 13/5
Rīgā, LV-1013
Paskaidrojums
Informējam Jūs, ka Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Lielgabals" 2009.gadapārskats un visi tā pielikumi par periodu no 2009.gada1.janvāra līdz 2009.gada31.decembrim apstiprināti dalībnieku sapulcē 2010.gada____.aprīlī, protokols Nr.2010-1.
А этот зверь"Paskaidrojums par GP apstiprināšanu" касается только ЕДС? Потому как не встречала такое ни в законе о ГО , ни в стандарте.
Lara88 14.04.2010 22:35
907 сообщений на сайте
907 сообщений на сайте
Vispār šis "paskaidrojums" ir prasīts GP likuma 66.panta1.daļā, BET ir teikts, ka kapitālsabiedrības tā vietā iesniedz sapulces protokola izrakstu. Tādēļ SIA un AS šis paskaidrojums nebūtu vajadzīgs. Nav jau grūti tādu saražot, mani tikai "besī ārā" tas, ka EDSam nevar pievienot .xls un .doc dokumentus. Attiecībā uz GP pielikumiem man pat neņēma arī PDF un JPG (prasīja, lai sauktos JPEG, bet tas ir tas pats, tikai mans skaneris nosauc par JPG).
Es saprastu, ja es strādātu ar kādu eksotisku programmu, bet kādu mārrutku dēļ nevar pievienot divus pašu populārāko programmu ražojumus, tas tādiem vidējiem prātiem, kā man, nudien nav saprotams.
Es saprastu, ja es strādātu ar kādu eksotisku programmu, bet kādu mārrutku dēļ nevar pievienot divus pašu populārāko programmu ražojumus, tas tādiem vidējiem prātiem, kā man, nudien nav saprotams.
Ilze
Kas attiecas uz EDS - tur patiešām vairāk ir nesaprotama nekā saprotama.
Ja es kā fiziska persona iesniedzu IIN gada deklarāciju, es varu gan *.doc, gan *.pdf pievienot, ja kā juridiska - kaut kādi mistiski *.tif jātaisa.
Protams, ka murgs!
Bet ko padarīsi! Tāpat vien bērnu dēļ kopā jādzīvo!
Kas attiecas uz EDS - tur patiešām vairāk ir nesaprotama nekā saprotama.
Ja es kā fiziska persona iesniedzu IIN gada deklarāciju, es varu gan *.doc, gan *.pdf pievienot, ja kā juridiska - kaut kādi mistiski *.tif jātaisa.
Protams, ka murgs!
Bet ko padarīsi! Tāpat vien bērnu dēļ kopā jādzīvo!
Jā, es arī šogad pirmo reiz sniedzu gada pārskatu EDSā...>:-0 Nekur jau nav informācijas no sākuma, kādos tajos brīnumu formātos jāsniedz...tikai tad, kad pievieno, izmet, ka - lūdzu īpaši muļķiem skaidrojums- nu neņemam mēs parastos formātus pretī Tālāk jau domājiet paši kā tajos zvēros dabūt...Varbūt esmu muļķe, bet man no Worda formāta pat uzreiz nepiedāvā tajos EDS prasītajos- tātad- formatizē, formatizē.....:-@ Pareizi, Aivar! Bērnu dēļ...citādi jau gan- spalvas pa gaisu!LOL
Barija 15.04.2010 13:11
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
Vai varu iesniegt GP tikai papīra dokumenta formāta, ja ir noslēgts līgums EDS?
Hloja 16.04.2010 13:27
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Hloja 16.04.2010 13:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jā, es arī šogad pirmo reiz sniedzu gada pārskatu EDSā...>:-0 Nekur jau nav informācijas no sākuma, kādos tajos brīnumu formātos jāsniedz...tikai tad, kad pievieno, izmet, ka - lūdzu īpaši muļķiem skaidrojums- nu neņemam mēs parastos formātus pretī Tālāk jau domājiet paši kā tajos zvēros dabūt...Varbūt esmu muļķe, bet man no Worda formāta pat uzreiz nepiedāvā tajos EDS prasītajos- tātad- formatizē, formatizē.....:-@ Pareizi, Aivar! Bērnu dēļ...citādi jau gan- spalvas pa gaisu!LOL
Aptieka11 31.03.2014 21:41
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Tas ir paskaidrojums par GP apstiprināšanu.
___.04.2010 Nr.02-22/11
Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas rajona nodaļa
Skanstes ielā 13/5
Rīgā, LV-1013
Paskaidrojums
___.04.2010 Nr.02-22/11
Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas rajona nodaļa
Skanstes ielā 13/5
Rīgā, LV-1013
Paskaidrojums
Sanāk, ka, ja ir viens dibinātājs, viņam tas gada pārskata apstiprinājums ir jādubulto
Viņam nav nekāda protokola, viņam ir parasts lēmums par GP apstiprināšanu.
Rakstīt vēl klāt paskaidrojumu par apstiprināšanu?
Dinaro 29.04.2014 15:24
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Kā jūs rīkojaties, cienījamie grāmatveži- ja ir viens dalībnieks:
1. Dubultā iesniedzat GP apstiprināšanas lēmumu:
2. Iesniedzat lēmumu par GP apstiprināšanu un Paskaidrojumu pēc Aivars007 parauga, kurā teikts, ka GP apstiprināts ar dalībnieka lēmumu?
1. Dubultā iesniedzat GP apstiprināšanas lēmumu:
2. Iesniedzat lēmumu par GP apstiprināšanu un Paskaidrojumu pēc Aivars007 parauga, kurā teikts, ka GP apstiprināts ar dalībnieka lēmumu?
Dinaro 30.04.2014 08:52
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Šogad neko dubultā neprasa.
Japaina 30.04.2014 08:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina, ja firmai ir viens dalībnieks, kādu dokumentu Jūs "piestiprinājāt 50.rindā "Apstiprināts akcionāru vai dalībnieku pilnsapulces protokola noraksts".
Lēmums man ir 40.rindā "Paskaidrojums par gada pārskata apstiprināšanu".
Rāda kļūdu, ka nepieciešams dokuments 50.rindā.
Lēmums man ir 40.rindā "Paskaidrojums par gada pārskata apstiprināšanu".
Rāda kļūdu, ka nepieciešams dokuments 50.rindā.
Dinaro 30.04.2014 09:24
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
10.r. = pielikums, 50r. = dal.lēmums, 60.r. = 54.pants
Japaina 30.04.2014 09:30
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Paldies, Japaina.
Pagājušajā gadā lēmumu liku 40.rindā, tāpēc šogad tāda maza aizķeršanās.
Tagad viss sanāca.
Pagājušajā gadā lēmumu liku 40.rindā, tāpēc šogad tāda maza aizķeršanās.
Tagad viss sanāca.
Dinaro 30.04.2014 10:50
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
iepriekšējos gados EDS prasīja vai nu kaut ko pievienot 40.rindaivai arī 50.r+60.rinda. Lai mazāk darba, es protams, pievienoju protokolus 40.rindā.
Šogad EDS noteikti vēlas dokumentu 50.rindā. Līdz ar to arī tad, ja tas ir dalībnieka lēmums, vai kreditoru sapulces protokols vai maksātnespējas administratora lēmums (MN procesos pēc jaunākā likuma), es to visu šogad pievienoju 50.rindā.
Šogad EDS noteikti vēlas dokumentu 50.rindā. Līdz ar to arī tad, ja tas ir dalībnieka lēmums, vai kreditoru sapulces protokols vai maksātnespējas administratora lēmums (MN procesos pēc jaunākā likuma), es to visu šogad pievienoju 50.rindā.
Ļoti pareizi, kā prasa tā jāpievieno. Kaut vai ko. Manuprāt tos papīrus vispār neviens nekad nav lasījis.Ka tik pieķeksēts.
Manuprāt tos papīrus vispār neviens nekad nav lasījis
Man pat ir pierādījumi - vienam uzņēmumam biju nokopējusi GP, izlaboju skaitļus, bet pielikumi bija palikuši no vecā gada - un nekas, neviens jau pārids gadu nav zvanījis
Ļoti pareizi, kā prasa tā jāpievieno. Kaut vai ko. Manuprāt tos papīrus vispār neviens nekad nav lasījis.Ka tik pieķeksēts.
Jā, paliek no vecajiem pievienotajiem, bet, lai dzīve neliktos tik vienkārša, tad katru gadu izdomā jaunu rindu ar citu dokumenta nosaukumu, ko pievienot klāt. Tādi ir mani novērojumi.
Rasule2 30.04.2014 20:28
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть