Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskats EDS К списку тем
505 сообщений на сайте
Ответы (40)
Vadības ziņojums.
Protokols par GP apstiprināšanu.
Paskaidrojums par GP apstiprināšanu.
Paskaidrojums par 54.p. nosacījumu izpildi.
Pielikums - PZA, NP un bilances posteņu paskaidrojumi.
Auditora slēdziens - ja nepieciešams.
Ceru, ka kaut ko ātrumā neaizmirsu.
505 сообщений на сайте
___.04.2010 Nr.02-22/11
Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas Nodokļu administrācija
Rīgas rajona nodaļa
Skanstes ielā 13/5
Rīgā, LV-1013
Paskaidrojums
Informējam Jūs, ka Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Lielgabals" 2009.gadapārskats un visi tā pielikumi par periodu no 2009.gada1.janvāra līdz 2009.gada31.decembrim apstiprināti dalībnieku sapulcē 2010.gada____.aprīlī, protokols Nr.2010-1.
Valdes priekšsēdētāja Z.Lode
907 сообщений на сайте
Es saprastu, ja es strādātu ar kādu eksotisku programmu, bet kādu mārrutku dēļ nevar pievienot divus pašu populārāko programmu ražojumus, tas tādiem vidējiem prātiem, kā man, nudien nav saprotams.
Kas attiecas uz EDS - tur patiešām vairāk ir nesaprotama nekā saprotama.
Ja es kā fiziska persona iesniedzu IIN gada deklarāciju, es varu gan *.doc, gan *.pdf pievienot, ja kā juridiska - kaut kādi mistiski *.tif jātaisa.
Protams, ka murgs!
Bet ko padarīsi! Tāpat vien bērnu dēļ kopā jādzīvo!
Jā, es arī šogad pirmo reiz sniedzu gada pārskatu EDSā...>:-0 Nekur jau nav informācijas no sākuma, kādos tajos brīnumu formātos jāsniedz...tikai tad, kad pievieno, izmet, ka - lūdzu īpaši muļķiem skaidrojums- nu neņemam mēs parastos formātus pretī
Tālāk jau domājiet paši kā tajos zvēros dabūt...Varbūt esmu muļķe, bet man no Worda formāta pat uzreiz nepiedāvā tajos EDS prasītajos- tātad- formatizē, formatizē.....:-@ Pareizi, Aivar! Bērnu dēļ...citādi jau gan- spalvas pa gaisu!LOL 180 сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jā, es arī šogad pirmo reiz sniedzu gada pārskatu EDSā...>:-0 Nekur jau nav informācijas no sākuma, kādos tajos brīnumu formātos jāsniedz...tikai tad, kad pievieno, izmet, ka - lūdzu īpaši muļķiem skaidrojums- nu neņemam mēs parastos formātus pretī
Tālāk jau domājiet paši kā tajos zvēros dabūt...Varbūt esmu muļķe, bet man no Worda formāta pat uzreiz nepiedāvā tajos EDS prasītajos- tātad- formatizē, formatizē.....:-@ Pareizi, Aivar! Bērnu dēļ...citādi jau gan- spalvas pa gaisu!LOL 1 сообщение на сайте
___.04.2010 Nr.02-22/11
Valsts ieņēmumu dienests
Rīgas Nodokļu administrācija
Rīgas rajona nodaļa
Skanstes ielā 13/5
Rīgā, LV-1013
Paskaidrojums
Informējam Jūs, ka Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Lielgabals" 2009.gadapārskats un visi tā pielikumi par periodu no 2009.gada1.janvāra līdz 2009.gada31.decembrim apstiprināti dalībnieku sapulcē 2010.gada____.aprīlī, protokols Nr.2010-1.
Valdes priekšsēdētāja Z.Lode

Viņam nav nekāda protokola, viņam ir parasts lēmums par GP apstiprināšanu.
Rakstīt vēl klāt paskaidrojumu par apstiprināšanu?
8241 сообщение на сайте
1. Dubultā iesniedzat GP apstiprināšanas lēmumu:
2. Iesniedzat lēmumu par GP apstiprināšanu un Paskaidrojumu pēc Aivars007 parauga, kurā teikts, ka GP apstiprināts ar dalībnieka lēmumu?
8241 сообщение на сайте
10269 сообщений на сайте
Lēmums man ir 40.rindā "Paskaidrojums par gada pārskata apstiprināšanu".
Rāda kļūdu, ka nepieciešams dokuments 50.rindā.
8241 сообщение на сайте
10269 сообщений на сайте
Pagājušajā gadā lēmumu liku 40.rindā, tāpēc šogad tāda maza aizķeršanās.
Tagad viss sanāca.
8241 сообщение на сайте
Šogad EDS noteikti vēlas dokumentu 50.rindā. Līdz ar to arī tad, ja tas ir dalībnieka lēmums, vai kreditoru sapulces protokols vai maksātnespējas administratora lēmums (MN procesos pēc jaunākā likuma), es to visu šogad pievienoju 50.rindā.
240 сообщений на сайте