Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskats EDS К списку тем
Livucis 13.04.2010 12:09
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (40)
Tieši otrādi, nevis pievienots, bet atvienots.Veselaissaprāts radies.
Japaina 30.04.2014 20:31
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Vai kāds nevarētu man pastāstīt, kas ir domāts ar prasīto pievienojamo dokumentu "Informācija par zaudējumiem, kurus radījusi aktīvu vērtības samazināšanās", jeb 55.rinda
Tikko mēģināju nodot vienu likvidācijas slēguma bilanci un, lai to iesniegtu, EDS man paprasīja pievienot ne tikai pierastos pielikumus, lēmumus, vad.ziņojumus, bet nu jau arī šādu brīnumu.
Ja būtu skaidrs, par ko ir runa, tad jau nebūtu grūti šādu dokumentu pievienot, bet pagaidām man ir noskaņojums ierakstīt šajā dokumentā kādus stiprākus vārdus EDS "dizaineriem", vai arī jautājumu - kurā normatīvajā aktā ir paredzēts, ka šāds obligāti pievienojams dokuments ir gada pārskata sastāvdaļa?
Tikko mēģināju nodot vienu likvidācijas slēguma bilanci un, lai to iesniegtu, EDS man paprasīja pievienot ne tikai pierastos pielikumus, lēmumus, vad.ziņojumus, bet nu jau arī šādu brīnumu.
Ja būtu skaidrs, par ko ir runa, tad jau nebūtu grūti šādu dokumentu pievienot, bet pagaidām man ir noskaņojums ierakstīt šajā dokumentā kādus stiprākus vārdus EDS "dizaineriem", vai arī jautājumu - kurā normatīvajā aktā ir paredzēts, ka šāds obligāti pievienojams dokuments ir gada pārskata sastāvdaļa?
у нас кредитка и банк требует годовой отчет с отметкой ВИД о том что ГО "ПРИНЯТ",
все прошлые года указывала пальчиком на распечатанный из ЕДС ГО на фомулировку Dokumenta statuss EDS : pieņemts
а за 2013 г нет такого подтверждения в ГО, как мне банку доказать что ВИД принял, сообщение на мейл что принят и включен в базу их не устраивает
все прошлые года указывала пальчиком на распечатанный из ЕДС ГО на фомулировку Dokumenta statuss EDS : pieņemts
а за 2013 г нет такого подтверждения в ГО, как мне банку доказать что ВИД принял, сообщение на мейл что принят и включен в базу их не устраивает
Отфильтруйте список отчётов, что бы только один этот годовой этот в списке стоял и пошлите скрин банку Там точно и написано , что принят, и номер, и дата, и в цвете всё
Я сохранила ГО и отправила по емайлу банку.
Brita 13.05.2014 17:12
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Vai tagad EDS ļauj nodod GP ar nullēm?
Japaina 06.07.2014 14:49
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Vai tagad EDS ļauj nodod GP ar nullēm?
Основной капитал -это уже не GP ar nullēm, а оборот может быть и нулевой.
PK 1 pluss zaudējumi, aizdevums.
Japaina 06.07.2014 15:05
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
PK 1 pluss zaudējumi, aizdevums.
ЭДС не берет такой вариант?
Es vēl neesmu mēģinājusi, tāpēc jautāju, ka kādreiz neņēma.
Japaina 06.07.2014 15:12
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Должен взять. Деятельность велась. zaudējumi есть- значит в ПЗА будут расходы.
Japaina 06.07.2014 15:25
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Должен взять. Деятельность велась. zaudējumi есть- значит в ПЗА будут расходы.
Nobļāvās par to 0, bet ļāva iesniegt.
Japaina 06.07.2014 18:54
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Lai raud īpašnieki, kuri tādas saražojuši, es vismaz nopelnu naudu saldējumam.
Japaina 06.07.2014 20:28
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Re, re, Japaina arī sākusi koķetēt ar jauniem puišiem...
Intuīcija saka, ka ne tik jauniem
Japaina 06.07.2014 23:19
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть