Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Grozījumi GP likumā К списку тем

Grozījumi GP likumā
Labdien cienījamie kolēģi!

Tā kā netradu atbildes uz saviem jautājumiem forumā, vēlos lūgt Jūs padalīties pieredzē.

1. Par atlikto uzņēmuma ienākuma nodokli. Saskaņā ar jaunajiem grozījumiem gada pārskata likumā mazie uzņēmumi, kuru rādītāji nepārsniedz divus no šādiem kritērijiem:

• bilances kopsumma – 250 000 latu;

• neto apgrozījums – 500 000 latu;

• pārskata gada vidējais darbinieku skaits – 25,

atlikto uzņēmuma ienākuma nodokli nerēķina, bet ko darīt ar iepriekšējos pārskata periodos aprēķināto?

2. UIN likuma 13.pantā (1)4) ir teikts, ka kategorijas atlikušo vērtību, kura nepārsniedz 50Ls vai, kurā nav neviena PL noraksta saimnieciskās darbības izdevumos. Kā tas notiek praksē?

Piemēram, man ir šāda situācija, automašīnai, kura tika pārdota, UIN vajadzībām paliek atlikumā 237 Ls. Ko lai es ar šo ciparu iesāku?

Biju šodien VID-ā tur bola acis un neko sakarīgu nevar atbildēt =(

Jau iepriekš paldies!
Zaika11
Zaika11 14.04.2010 19:53
20 сообщений на сайте

Ответы (6)

1. Uzlieciet meklētājā desmit reižu rakstits ar visiem kontējumiem.

2.Arī uzlieciet meklētājā, aprunāts vēl vairāk.
Ilma
Ilma 15.04.2010 10:09
30495 сообщений на сайте
Ja bola acis, iesakiet iet pie acu ārsta.

Tagad ir visādi smalki plieni, būs jāpilina 2 x dienā, un paliks labāk.
Aivars007
Aivars007 15.04.2010 11:39
26984 сообщения на сайте
Nu ko lai saka, paldies kolēģi par konstruktīvajām atbildēm!
Zaika11
Zaika11 15.04.2010 14:30
20 сообщений на сайте
Desmit reižu ir konstruktīvi atbildēts. Kāpēc neuzlieciet meklētāju.Slinkums?:-|
Ilma
Ilma 15.04.2010 14:47
30495 сообщений на сайте
Es jau nu meklētājā paskatījos, zinu jau kā visi pukst, ja kāds lieku reizi vienu un to pašu jautājumu uzdod. Neatradu konkrētu atbildi. Kaut vai 1. daļai, to ka jānoraksta saimnieciskos izdevumos es zināju, nezināju kā to praktiski izdarīt nē, bet nu jau arī to zinu.

Vēlreiz paldies par atbildēm.
Zaika11
Zaika11 15.04.2010 17:49
20 сообщений на сайте
Neatradu konkrētu atbildi. Kaut vai 1. daļai, to ka jānoraksta saimnieciskos izdevumos es zināju, nezināju kā to praktiski izdarīt nē, bet nu jau arī to zinu.

Piemeram :

http://vgk.lv/ru/forum/21/87620/
Un nekaga gadijuma - saimnieciskos izdevumos!
Oliy
Oliy 15.04.2010 18:00
1041 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.