Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
par grāmatvežu pasākumu К списку тем
Marcisbs3 29.04.2010 13:30
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Ответы (23)
super,nam to ze nado razrjadka
Mihailova_t1967 29.04.2010 13:42
34 сообщения на сайте
34 сообщения на сайте
nu es tā domāju ja nav, tad vajadzētu uzrīkot kaut ko tādu, savādāk zinu ka visi pasākumi notiek tik savējo šaurā lokā, bet kamēr vēl ir spožākie piemēri, tad varētu arī padalīties ar citiem par gada pārskatu, kā arī atpūsties vienādi domājošu cilvēku lokā
Marcisbs3 29.04.2010 13:45
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Kurā vietā tas tusiņš briest?
Kādi dalībnieki?
Vai strādnieki drīkst iesaistīties?
Cik maksā?
Kāda ēdienkarte, kādi dzērieni?
Vai oficiantes blondas, garām kājām un plikām nabām?
Kādi dalībnieki?
Vai strādnieki drīkst iesaistīties?
Cik maksā?
Kāda ēdienkarte, kādi dzērieni?
Vai oficiantes blondas, garām kājām un plikām nabām?
А вдруг ты "раскрутишь"? На нищенскую-то зарплату по нонешним временам! А подтянуться мы могем!
Aleksja 04.05.2010 01:17
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Времена меняются. Все могет быть.
Aleksja 04.05.2010 02:04
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
miris neesmu, bet atpuuties gan
skatos ka treknajos gados bija gan pasākumi, bet tagad gan dižķibele visus skārusi, bet ideja par tādu kā kopā sanākšanu es negribu atmest, jo manā skatījumā tādi pasākumi tikai un vienīgi ir pozitīvi - gan morāli, gan arī tīri ar pieredzes apmaiņ savā starpā
skatos ka treknajos gados bija gan pasākumi, bet tagad gan dižķibele visus skārusi, bet ideja par tādu kā kopā sanākšanu es negribu atmest, jo manā skatījumā tādi pasākumi tikai un vienīgi ir pozitīvi - gan morāli, gan arī tīri ar pieredzes apmaiņ savā starpā
Marcisbs3 17.05.2010 17:49
62 сообщения на сайте
62 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть