Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Uzskaites metode - NAV К списку тем

Uzskaites metode - NAV
Sveiki!

Strādāju ar NAV krājumu uzskaite un noliktavu. Mācos un strādāju par grāmatveža palīgu! Un nevaru saprast vienu lietu:

1) Man grāmatvede teica, ka izmantojam nepārtraukto inventarizācijas metodi, bet grāmatojumus uz PPR D21xx D 57xx K 53100, bet programmā grāmatojas uz D 712x, kā tas var būt? Man mēģināja paskaidrot, ka pēc tam tiek koriģēts konts 211xx, es visur esmu izložnājis un nevaru atrast kad tiek kreditēts 712xx

2) Tad vēl pastāv vesels bars ar 719xx grupas kontiem: krājumu korekcijas, pārdoto preču izmaksas u.t.t

Bet doma ir: Var būt nepārtrauktā bet caur 7. grupas kontu, teorija nekur neatrodu, varbūt tā ir programmas specifika?

Please help!
Marciic
Marciic 15.05.2010 15:53
41 сообщение на сайте

Ответы (3)

Atsūtiet, lūdzu, sava grāmatveža telefona numuru - piezvanīšu viņai, visu noskaidrošu un Jums pēc tam pastāstīšu, kā gan īsti Jūsu uzņēmumā notiek.
Andaz
Andaz 17.05.2010 11:28
27892 сообщения на сайте
Paldies par piedāvājumu-tikām skaidrībā! Izrādās, ka rakstījām nepareizi grāmatojumus
Marciic
Marciic 04.06.2010 10:07
41 сообщение на сайте
tik vien?!:-x
Ambera
Ambera 04.06.2010 10:09
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.