Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
darba alga un paternitātes pabalsts К списку тем
Madja 07.06.2010 11:13
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ответы (8)
No darba devēja puses nekas.Piešķirts tikai paternitātes atvaļinājums. Apmaksā VSAA. palasiet, te meklētājā, bieži aprunāts.
Ambera
vai Jums liekas,ka es skaitu,kas otram kabatā?
nē, diemžēl,man jāsarēķina alga un nodokļi. ne jau tāpēc,ka man dikti gribētos, bet tāpēc,ka grāmatvede bija tāda dura,ka viņu atlaida un šos pienākumus uzlika man.
Ilma - paldies, to man arī vajadzēja zināt.
vai Jums liekas,ka es skaitu,kas otram kabatā?
nē, diemžēl,man jāsarēķina alga un nodokļi. ne jau tāpēc,ka man dikti gribētos, bet tāpēc,ka grāmatvede bija tāda dura,ka viņu atlaida un šos pienākumus uzlika man.
Ilma - paldies, to man arī vajadzēja zināt.
Madja 07.06.2010 11:37
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Kā vienmēr... iepriekšējā grāmatvede...
Tagad nu tā gudrā algu rēķinātāja...
Man nekas neliekas. Jau esat saskaitījusi, cik viņš ir saņēmis. Vienkārši saku, ka nav Jūsu darīšana.
Tagad nu tā gudrā algu rēķinātāja...
Man nekas neliekas. Jau esat saskaitījusi, cik viņš ir saņēmis. Vienkārši saku, ka nav Jūsu darīšana.
bet tāpēc,ka grāmatvede bija tāda dura,ka viņu atlaida un šos pienākumus uzlika man.
-------------------------
Крутайс бусинесс... Сменяли шило на мыло...:-x
-------------------------
Крутайс бусинесс... Сменяли шило на мыло...:-x
VSAA prasa iesniegt izziņu no darba devēja par to, ka darbinieks(tēvs) 10 dienas no tāda līdz tādam datumam atradies bezalgas atvaļinājumā sakarā ar bērna piedzimšanu. Jāatceras, ka šadu atvaļinājumu var piešķirt tikai līdz bērna divu mēnešu vecumam.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть