Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

darba alga un paternitātes pabalsts К списку тем

darba alga un paternitātes pabalsts
Kolēģim maija sākumā piedzima dēls. Viņš izņēma 10 dienu atvaļinājumu (par kuru valsts piešķir paternitātes pabalstu). kas man jādara ar tām 10 - vai tas skaitās kā darba devēja piešķirts bezalgas atvaļinājums? kas man viņam jārēķina??? izlasīju visu,kas VSAA rakstīts, bet nesapratu,kas nākas no darba devēja puses.? paldies jau iepriekš
Madja
Madja 07.06.2010 11:13
19 сообщений на сайте

Ответы (8)

Ne Js devāt, ne Jūsu ne darīšana, ne skaitīšana.
Ambera
Ambera 07.06.2010 11:15
21759 сообщений на сайте
No darba devēja puses nekas.Piešķirts tikai paternitātes atvaļinājums. Apmaksā VSAA. palasiet, te meklētājā, bieži aprunāts.
Ilma
Ilma 07.06.2010 11:15
30495 сообщений на сайте
Ambera

vai Jums liekas,ka es skaitu,kas otram kabatā?

nē, diemžēl,man jāsarēķina alga un nodokļi. ne jau tāpēc,ka man dikti gribētos, bet tāpēc,ka grāmatvede bija tāda dura,ka viņu atlaida un šos pienākumus uzlika man.

Ilma - paldies, to man arī vajadzēja zināt.
Madja
Madja 07.06.2010 11:37
19 сообщений на сайте
10 dienas skaitās kā darba devēja piešķirts bezalgas atvaļinājums
Irena22
Irena22 07.06.2010 11:46
42998 сообщений на сайте
Kā vienmēr... iepriekšējā grāmatvede...

Tagad nu tā gudrā algu rēķinātāja...

Man nekas neliekas. Jau esat saskaitījusi, cik viņš ir saņēmis. Vienkārši saku, ka nav Jūsu darīšana.
Ambera
Ambera 07.06.2010 13:17
21759 сообщений на сайте
bet tāpēc,ka grāmatvede bija tāda dura,ka viņu atlaida un šos pienākumus uzlika man.

-------------------------

Крутайс бусинесс... Сменяли шило на мыло...:-x
Maija
Maija 07.06.2010 13:49
28223 сообщения на сайте
Ko nevar celto - to nevar nest!

No pienākuma, ko nespēj pildīt, jāatsakās!
Andaz
Andaz 08.06.2010 15:29
27892 сообщения на сайте
VSAA prasa iesniegt izziņu no darba devēja par to, ka darbinieks(tēvs) 10 dienas no tāda līdz tādam datumam atradies bezalgas atvaļinājumā sakarā ar bērna piedzimšanu. Jāatceras, ka šadu atvaļinājumu var piešķirt tikai līdz bērna divu mēnešu vecumam.
Zinme
Zinme 08.06.2010 18:04
1190 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.