Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Auto nolietojums! К списку тем
Valzzz 18.06.2010 10:00
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (21)
Kā jau rakstīs 5 mēnēšus vēlāk pēc dibināšanas. Dibināts 2009. febr. pārrakstīs 2009. jūlijā.
Valzzz 18.06.2010 10:16
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Atvaino, Tu laikam man atbildēji nevis jautāji...:-/
A, kāpēc tā? Vai tad auto šo 5 mēnēšu laikā nelietojās?
A, kāpēc tā? Vai tad auto šo 5 mēnēšu laikā nelietojās?
Valzzz 18.06.2010 10:22
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Kad skaitās uzņēmuma īpašumā un kad ir noteikts ar kuru mēnesi atskaitīt finanšu nolietojumu. Skatieties savus dokumentus, kā mēs varam zināt, kādus lēmumus Jūs pieņemat!:-D
Nu jautājumu par īpašuma tiesībām varbūt labāk kāds jurists izskaidros. Man kā grāmatvedim liekas,ka īpašuma tiesības pāriet pēr reģistrācijas CSDD.
Girla 18.06.2010 10:42
79 сообщений на сайте
79 сообщений на сайте
Jocigi! A kads tad bija gramatojums sakuma bilanse? Parasti PL nolietojumu atskaita pec ievesanas ekspluatacija, varbut patapinajat?
Brita 18.06.2010 12:55
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Kā var patapināt auto, kurš ir kā mantiskais ieguldījums pamatkapitālā?
Mans IMHO ir tāds, ka ieguldījuma brīdī arī vajadzēja veikt visus pārreģistrācijas jautājumus CSDD, nevis piecus mēnešus vēlāk.
Mans IMHO ir tāds, ka ieguldījuma brīdī arī vajadzēja veikt visus pārreģistrācijas jautājumus CSDD, nevis piecus mēnešus vēlāk.
Dinaro 18.06.2010 12:58
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Kā var patapināt auto, kurš ir kā mantiskais ieguldījums pamatkapitālā?
Es ari par to pasu domaju:-x
Es ari par to pasu domaju:-x
Brita 18.06.2010 13:01
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Dibinot uzņēmumu, dibinātājs iegulda sev piederošo auto pamatkapitālā. Tādēļ patapināt nevar, jo tas ir nodots firmai. Tas, ka pārreģistrēts tik vēlu, ir nepareizi, bet ko lai dara. Nolietojumu jārēķina pēc ieviešanas ekspluatācijā manuprāt - no dibināšanas datuma, kad arī jāpieņem ekspluatācijā.
Mantiskā ieguldījuma reģistrācija UR arī ir pietiekami stingrs pamatojums, manuprāt.
Mantiskā ieguldījuma reģistrācija UR arī ir pietiekami stingrs pamatojums, manuprāt.
Pinkrose 29.06.2010 16:10
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
Kā var rēķināt nolietojumu tam, kas tev vēl nepieder?
Tāpat kā ar naudu, kamēr nav iemaksāts, nav ko tērēt.
Tāpat kā ar naudu, kamēr nav iemaksāts, nav ko tērēt.
согласна с Pinkrose.
Julijaabd 29.06.2010 21:50
1285 сообщений на сайте
1285 сообщений на сайте
Девушки, согласно Коммерческому закону, УК может быть подписанный, но не оплаченный в течение года. Вот машину через 5 месяцев и внесли в УК, о чем должны были бы сообщить в Регистр об изменении УК. И износ будет начисляться только с того времени, когда авто стало собственностью фирмы. И никак уж не раньше.
Aleksja 30.06.2010 03:15
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Es gan šaubos vai mantisko ieguldījumu drīkst ieguldīt pusgadu pēc reģistrācijas
Domāju, ka punkts par apmaksu tomēr ar naudas līdzekļiem, ne mantu, saistīts.
Domāju, ka punkts par apmaksu tomēr ar naudas līdzekļiem, ne mantu, saistīts.
Анда, если оговорено в учредительных доках, то можно. Нет никакой разницы ЧТО в первую очередь вносили. Можно деньги, а потом имущество, а можно имущество, а потом деньги.
Aleksja 30.06.2010 10:20
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Andaz
------------
Domāju, ka punkts par apmaksu tomēr ar naudas līdzekļiem, ne mantu, saistīts.-------
Anda, bet likumā ir rakstīts, ka pamatkapitālu var APMAKSĀT arī ar mantu...:-) un apmaksāt VAR pus gadu pēc reģistrācijas
------------
Domāju, ka punkts par apmaksu tomēr ar naudas līdzekļiem, ne mantu, saistīts.-------
Anda, bet likumā ir rakstīts, ka pamatkapitālu var APMAKSĀT arī ar mantu...:-) un apmaksāt VAR pus gadu pēc reģistrācijas
Pinkrose 06.07.2010 16:00
447 сообщений на сайте
447 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть