Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kā pareizi kontēt debitoru rēķinu ar ieturējumu no summas? К списку тем
Kā pareizi kontēt debitoru rēķinu ar ieturējumu no summas?
Izrasktam rēķinu par sniegtajiem pakalpojumiem piemēram 1000Ls, grāmatoju D2310-K6110; K5721.
Kā grāmatot tos 10%, es biju domajusi, ka, piemēram D2350-K2310=100Ls, bet kur tad paliks tas K2310,kad apmaksa tiks veikta bankaa pec darbu pabeigsanas?
Ответы (13)
А 10 процентов это что,гарантийка?
nu,to mums pasutitajs ietur no rekina summas,nesamaksaajot,lai pec pilnigas darbu pabeigsanas apmaksaatu to ietureto summu.
Так 6110 и появляется только после пиенемшанас/нодошанас акта,Вы что-то не так понимаете.Гарантийку не платят,если по договору исполнитель несет ответственность за свою работу некий оговоренный в договоре промежуток времени.
tad kaa tad man jakontee,es isti nesapratu:(
Pilno rekina summu,skaidrs uz 6110, bet ko darit ar 10% ieturejumu?
aa,tad man jakontee rekins tikai par to summu,kas ir bez taa ieturejuma,respektivi to,kuru vini ir gatavi maksat,un tad to parejo tad,kad visi darbi bus pabeigti?
Человек не знает гарантийка это или нет,одного некого счета недостаточно для рассуждения
Es grāmatoju tā: D2310 K6111-1000; D2310 K57211-210; D2350 K2310-100 rezultātā kontā 2310 ir tikai debitora tekošais parāds, un kontā 2350 aizturētais maksājums 10%, kas tiek atmaksāts pēc garantijas termiņa beigām. Aizturēta maksājuma atgriešanai izrakstu rēķinu bez PVN, kuru negrāmatoju, un kad tiek saņemta nauda bankā: D2620 K2350
Paldies, Riituk:) Es dariju tiesi tapat,bet nevareju saprast,kur likt to 2310,kad rekins tiek apmaksats,jo pie naudas sanemsanas sanak gramatot D2620-K2350.Sksaidrs,jaizraksta tad rekins bez PVN par ieturejuma summu.
Labvakar! Es tomēr arī nesapratu kur paliek K2310? Kāds rēķins tiek izrakstīts (grāmatojumi?), kuru negrāmato?
Paldies iepriekš
С добрым утром!
Понедельник - день тяжёлый, но если захотеть и очень надо, можно поднять тему, которой больше 7 лет
но если захотеть и очень надо
Bet, ja joprojām nav skaidrs? Ko tad?
supermēness
Закрыть
Краткое описание нарушения